Grodans ettårskalas live!

Del 1 börjar med en surmule till Groda, en Niklas som undrar varför i hela fridens namn vi har så många burkar i kylskåpet, och en mamma som försöker få sitt barn att skälla som en hund.

 

I del 2 bjussas det på en bull- OCH tårtätande ettåring, lite presentöppning och en pappa så trött att han däckat på soffan – med Iggys snutte i famnen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Åh, så mysigt och trevligt ni verkar ha haft det under kalasandet! <3

    En liten fundering… Jag har förstått att ni är noggranna med att välja eko om möjligt, toppen! I nästa sekund inköps lunch på McDonalds. Tycker att det hade varit superintressant att läsa ett längre inlägg kring hur du/ni resonerar kring detta med mat, både till er själva och Iggy. Vilka saker anser ni är viktigast att köpa eko och vilka är ni mer förlåtande kring. Är det framförallt viktigt att inte köpa sådant som besprutats med ämnen som är farliga för människor eller väger ni in natur och andra djur också. Hur tänker ni kring svenskt/utländskt?

    Kram och tack för en underbar blogg som alltid är lika rolig och varierande! <3

    Karin 2015-02-12 09:09:31 http://karinbackman.se
    Svara
  • Jag är så galet frälst i er blogg, kikar in här minst en gång om dagen! Nu till en kanske fåfängd fråga, du har alltid så snyggt/fräscha naglar. Fixar du de själva eller på salong? Berätta gärna om din rutin:)

    Tack snälla för en ur härlig blogg!! You rock!!

    vibeke 2015-02-10 22:03:01 http://None
    Svara
  • Är så himla roligt att följa med er i vardagen och på kalas denna gången!!

    Karoline 2015-02-10 18:39:13 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!