TACK!

vanja wikström

I love you. Tack söta fina snälla gulliga ni, för att ni engagerar er så mycket i el bloggo – och säger vad ni tycker! Det uppskattas så mycket så mycket så mycket.

Skönt att höra att i princip alla är positivt inställda till en eventuell bloggflytt. Hade ett möte om just detta i dag faktiskt, det var därför jag ville höra er syn på saken.

Allt ska ju kännas rätt för både den som som får ny hyresgäst och för den som flyttar, så vi får se vad som händer. Men mötet var i alla fall rackarns trevligt, med en väldigt skön och entusiasmerande tjej.

Som dessutom är sjuuuuuukt snygg, så med inspiration från henne kanske jag orkar bli lite mer inspirerande på outfitfronten igen he he. Men skönt att veta att ni är med på tåget, om vi skulle rulla vidare så att säga.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Kärlek och gott sällskap är så mycket bättre än ballonger och perfekta cupcakes 🙂

    Frida 2015-02-09 21:23:43 http://@misslind
    Svara
  • Jag tycker allmänt att en flytt när det gäller bloggare är inget jag hänger upp mig på – OM, inte designen och innehållet ändras allt för mycket. Man vill ju fortfarande att stämningen ska vara densamma liksom 🙂 antar att en flytt skulle kunna innebära mer klirr i kassan för dig och det tycker jag bara är kul i så fall. Du gör ett bra arbete med din blogg och den ger oss läsare så mycket så det är väl bara tipptopp om du då kan få något tillbaka för det.

    Julia 2015-02-09 20:12:11 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!