Knavis!

vanja wikström josefin knave

Jag sa ju att det här har varit en riktigt riktigt NAJS rackarns fredag, och nu är den faktiskt på väg att bli episkt härlig. För vet ni vad? Jo – jag hade nämligen denna fräsiga brutta som lunchsällskap!

 

josefin knave

KNAVIS! Eller, okej, hon HETER inte Knavis. Josefin Knave skulle nog hennes föräldrar säga att hennes rätta namn är, men i min värld är hon Knavis.

Hon är en sån där person som jag liksom lärt känna i cyberspace (det moderna fenomenet Instafriendships), men inte träffat irl förrän i dag. Och vi hade – såklart – supertrevligt!

What´s not to love med en asdriftig (hon är frilansskribent, bloggare, poddare, youtuber och herre och hans moster), nybliven hot mama – som dessutom gillar mittpådagen-bubbel lika mycket som undertecknad? Great minds think alike.

 

josefin knave

Kan tala om att det var rätt skönt att hänga med någon som också fiskar fram kameran det första hon gör, och knäpper tusen bilder innan maten rörs/bubblet dricks/nåt annat över huvudtaget händer.

Då slipper man liksom känna sig dum, som man annars gör – rätt ofta. ”NEEEEJ! RÖR inte maten för GUDS skull! Har ju inte fotat än!” Typ.

 

josefin knave

Den klassiska bloggmatbilden tog ju såklart både hon och jag.

 

nytorget 6

Resultatet! Och rackarns vad smarrigt det var – friterad halloumi och ugnsrostade grönsaker.

Vi åt och drack och snicksnackade, och hade det lovely. Pratade mycket om det här med att vara egenföretagare och nybliven mamma. Sånt som är fantastiskt med det, och sånt som är mindre fantastiskt. Väldigt kul att bolla tankar med någon som har ett liknande upplägg på såväl familjelivet som på jobbfronten.

Tror många av er har koll på Knavis sen tidigare, men ni som missat denna darling – slink in på hennes blogg och gå lös tycker jag!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • […] MER: Min och Knavis första lunch Knavis […]

    Svara
  • Bästa fredagslurren! Tack för megamysigt häng, det måste vi bara göra om!

    Josefin 2015-02-08 21:33:14 http://josefinknave.se
    Svara
  • Har redan varit inne och kommenterat på Josefins blogg men vill bara säga att jag nästan (mm visst nästan..eller helt klar super mkt) blir avis på er lunch. Maten ser supergod ut men mest för att ni båda verkar så härliga. Jag skulle gärna hänga med er! Du vanja är ju så härlig och inspirerande så det ryker om det. Och Josefin känns så lugn och trygg och härlig. Heja er!

    Anna 2015-02-07 00:10:19 http://None
    Svara
  • Kul att skaffa vuxen-kompisar! Det borde jag också göra.

    Vicki 2015-02-06 21:36:53 http://None
    Svara
  • Du har verkligen gjort min dag!
    Vaknade på helt fel sida imorse och dagen har verkligen varit bitter och allmänt pissig. När jag jag väl kommit hem (tjurig och dan) och lagt mig i sängen med laptopen i knät för att läsa diverse bloggar (min avkoppling). Och så klickar jag in på din blogg och bara efter att ha läst ett inlägg har jag ett leende på läpparna. Vill bara säga att du är så underbar som kan ge en sån possessiv energi bara genom text/bloggande. Tack för att du gjorde min dag Vanja!

    Klara 2015-02-06 19:41:34 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!