Fredagsfräs med glammisarna

pom och flora rotfruktsbröd

Alltså. Hörrni. Fy satan vad den här fredagen har varit NAJS. Jag och resten av glammisarna inledde nämligen morgonen med att gå loss på världens härligaste frulle på en riktig favorit – Pom & Flora.

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Där har de precis börjat med ett nytt bröd – en sort där en tredjedel av mjölet är utbytt mot vita kidneybönor och rotfrukter. Sjukt fiffigt! Det ville vi prova såklart, så vi slank dit och teståt. I högst vetenskapligt syfte, givetvis.

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Och rackarns vad härligt det var! Alltså, frullen på Pom och Flora är en av mina absoluta favvisar. Allt man får där är liksom gjort med kärlek.

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Osten är superdupersmakrik, avocadon precis lagom mjuk, de hempicklade grönsakerna ljuvliga, charkisarna smarriga, den kallpressade juicen fantastisk och yoghurten helt magiskt lovely. Det är ett sjukt bra ställe, helt enkelt.

 

malin blomstedt

En nöjd glammis-Malin, i världens mysigaste kofta.

 

vanja wikström

Yours truly, och glammis-Lovisa. Också väldigt nöjda, här inne på andra cappon (blev en lååångfrulle)…

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Min kärlek till lyxiga frukostar än (nästan obehagligt) intensiv. Bästa målet på dagen, helt klart!

 

viktoria gustafson

Glammis-Picklan, också rackarns nöjd med starten på dagen. Vi tyckte att vi kämpat så hårt med att få färdigt vårt kontor och haft det lite stressigt de senaste veckorna, så nu var det på sin plats med lite office-mys.

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Rotfruktsbrödet var apgott, och fick tummen upp av alla provsnaskare! Det fanns två sorter – ett bakat på palsternacka och ett på rödbeta. Supersmarriga båda två, och det smakade precis som ”vanligt” bröd.

 

pom och flora fazer rotfruktsbröd

Enda skillnaden var att det var ännu saftigare än mjölbröd, så det var ju bara positivt. En ny favvo!

Är så stolt över vårt lilla team. Bättre bruttor får man leta efter! Lika duktiga som de är på att jobba effektivt, lika sköna är de som mänskor. En viktig ingrediens, det där med att vara skön liksom.

 

vanja wikström

Tummen upp för såväl rotfruktsbröd, som för skönt jobbteam och härliga fredagsfrullar!

SparaSpara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
  • Det här inlägget är så typisk din blogg (nu lät det där ju ganska aggressivt 😀 ). Tänkte det när jag läste igenom det 🙂 massor med härligt fina bilder både i färg och svartvitt, blandat och snyggt. Man blir så glad av att kika in här.

    Johanna 2015-02-07 20:35:28 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Det var ni väl värda. Efter denna bildkavalkad längtar jag redan frukosten imorgon.

    Vicki 2015-02-06 21:38:05 http://None
    Svara
  • Vanja! Jag fick precis hem världens härligaste paket från glammom! Era fantastiska gravid tajts och en amnings t-shirt! Jag kommer ha på mig detta resten av graviditeten tror jag. Så skönt att äntligen ha gravidkläder av riktigt bra kvalitet och inte H&Ms löjliga tajts och hårda tröjor. Jag köpte inprincip inga gravidkläder när jag var gravid med min dotter men nu ångrar jag det. Tusen tack för fina glammom och det fina paketet. Man blir så glad av den fina tack-lappen och alla söta klistermärken. Det lär klickas hem en och annan amnings-bh innan bebis nr 2 anläder också 😉 kram!!

    Sofie 2015-02-06 19:18:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!