Pressbildsplåtning!

vanja wikström

Det här har jag å Grodan pysslat med i eftermiddag – plåtat pressbilder tillsammans med det här fräsiga gänget hos den mycket proffsiga (och extremt tålmodiga he he) fotografen Annika Falkuggla!

 

kajsa stina romin

Det är Kajsa Stina som dragit igång ett rackarns skoj projekt (än så länge hemligt), och frågat om jag å Iggly vill vara med.

HUR cool mama? Preggofierad med tvåan är hon också, kittad i gravidleggings från GlamMom som hittas här.

 

vanja wikström

Studion var FULL med ballonger. Sjukt snyggt, men samtidigt lite skakigt för mig som har ballongskräck. JUPP, ballongskräck. De är ju så satans oberäkneliga de där plastbollarna, kan explodera NÄRSOMHELST….!

 

vanja wikström

Fyllda med helium var de också, så det var mycket att titta på uppe i taket.

 

vanja wikström

Grodan var fascinerad. Första gången nåt smäller högre (INTE bokstavligt talat tackålov, så alla rackarns plastbollar höll sig i skinnet) än lampor!

 

kajsa stina romin

Vi var fyra mammor med ännu fler kids, som skulle plåtas. Och eftersom alla bloggar och Instagrammar, var detta ett extremt väldokumenterat event.

Som ni ser i spegeln var det nog (minst) tre kameror aktiva hela tiden. Det fotades och filmades, filmades och fotades.

 

vanja wikström

Eftersom jag inte kan berätta varför vi tog de här bilderna (än), så får detta inlägg bli en riktig rackarns bildkavalkad. De får tala för sig själva helt enkelt.

 

vanja wikström

Vi hade jäkligt kul, även om det faktiskt var rätt svettigt. Iggy, som ju brukar vara en riktig solstråle, var en surmule av rang. Och att bolla 10 kilo ålande missnöjd bebis i ett par timmar, samtidigt som man försöker få den missnöjda bebisen att bli nöjd (jonglerade snutte/napp/päronbitar – och till slut muffinsbitar från golvet (!) #desperat), samtidigt som man ska tänka på vart man står, samtidigt som man ska titta in i kameran, samtidigt som man ska leeeee och vara SNYGG….ja, pust. Kan jag väl säga. Det var…ehhh…ansträngande.

Tror alla vi mamas var ungefär lika svettiga vid dagens slut.

 

vanja wikström

Grodan var inte mule hela tiden, men ungefär preciiiis när han blev på gott humör, så började något annat barn att böka. Och med fyra mammor och fem barn i åldrarna 6 månader – 2 år, så var det lite av en cirkus faktiskt.

All cred till fotografen som (hoppas jag he he) lyckades fånga oss alla på samma bild, leendes och med en härlig vibe.

 

DSC07733

Golvgrodan.

 

vanja wikström

Det var sjukt kul att träffa de andra tjejerna. Kajsa Stina känner jag ju sen tidigare, men de andra bruttorna hade jag inte lika bra pejl på.

 

vanja wikström

Angelica var astrevlig, med stans skönaste taueringar.

 

vanja wikström

Och Emelie var superskön hon också. Men jag blev lite avis på de andra momsen – de hade nämligen så himla flådiga lösögonfransar, hur snyggt som helst! Note to self: på nästa plåtning ska jag tamejsjuttsingen ha lösfrallor, så jäkla fint – speciellt på bild!

 

niklas malmqvist

Matpaus.

 

niklas malmqvist

Som de fantastiska och ansvarsfulla föräldrar vi är, hade jag och Niklas givetvis glömt att ta med middag till Grodan. Så det fick bli Ellas-påsar och banan till kvällskrubb.

 

niklas malmqvist

Funkade rätt bra dock. Grodan; fruktarianen. Det finns ju såna, och de överlever. Så Iggly slank nog helskinnad från vår matfadäs.

 

vanja wikström

Vi tog en hel hög med bilder, tror det kommer bli kalasbra!

 

vanja wikström

Tack alla grymma mamas, alla söta kids, alla hårt kämpande pappor bakom kulisserna, fröken fotograf och herr filmare för en sjukt rolig dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Förstår kravet om färggranna kläder 🙂 men vad hände med din skjorta? 😉

    Johanna 2015-02-05 18:58:33 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Alltså, skrek typ HALLELULJA av att höra att någon annan har ballong-panik.
    Fanken vad jag påverkas av dessa jävlar! Typ undviker att gå på stan på lördagar då varenda butik är överbelamrade av ballonger. Så jäkla svårt att få folk att förstå denna rädsla då det låter som en liten bagatell som kan bli så förbaskat stor vid fel tidpunkt….

    M 2015-02-05 11:15:43 http://None
    Svara
  • Du är inte ensam om att ha ballongskräck!
    De är så himla fina men sjukt läskiga. Värst är när man ser små barn som klämmer och biter på balkongerna, paniiiiiik!

    Niina 2015-02-05 01:13:48 http://None
    Svara
  • Snyggtsnyggtsnyggt, var är dina brallor från Vanja!?

    Jessica Lif 2015-02-05 01:00:42 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!