Orange lyx

DSC07615

Jag var ju som sagt och bästisbrunchade i söndags, och när vi snaskat klart så följde jag med min kompis på lite ärenden. Och det är så kul, för på vissa sätt är hon och jag toklika, men på andra är vi diametrala motsatser.

Så är det med de flesta av mina kompisar, vi är en sjukt brokig skara och inte direkt några karbonkopior av varandra. Vilket gör att vi alltid har massor att snicksnacka om. Vi lever rätt olika liv och har därför ofta intressanta infallsvinklar att komma med, just eftersom vi är…olika.

 

DSC07616

Hursom, just denna olikhet visade sig efter vår brunch. Min kompis skulle alltså göra lite ärenden, och jag hakade på. Och då styrdes kosan mot Hermès-butiken på NK. Där har jag aldrig satt min fot. Och det var ju just därför som det var så skoj att hänga med, in i finrummet liksom.

Min kompis skulle dels byta ett armband hon fått av sin man, dels köpa en födelsedagspresent till honom. Det här armbandet slog hon till på till sig själv, mycket fräsigt.

 

DSC07619

Det här blev makens födelsedagspresent.

 

DSC07613

Ett par manschettknappar. Också mycket fräsiga. Han kommer nog bli en happy födelsedagspojke tror jag.

Vart vill jag komma med det här inlägget då? Jo – trippen till Hermès var för mig lite som att…typ besöka ett zoo eller nåt. Det var spännande liksom. Just för att jag själv aldrig handlar i såna butiker (men jag jobbar ju på det, det vet ni ha ha… #HejaVuxenLyxshopping). Man undrar ju liksom hur det går till egentligen, i såna där affärer där det nästan kostar en tusing bara att kika på nåt.

Men det var – såklart – supertrevligt, och servicen var – såklart – grymt bra.

 

DSC07610

Och just den här Hermès-trippen blev liksom en sån fin metafor för hur olika jag och min kompis är, men ändå så lika. Vilket jag som sagt ÄLSKAR. Vi pratade om det under brunchen också, just det här att vi agerar så olika på många plan.

Men det är ju precis därför som jag älskar att prata med henne. Hon kommer ofta med input från ett helt annat håll än vad jag själv funderat kring. Vilket vidgar vyerna och ger nya perspektiv. Det är inte alltid jag håller med henne, eller hon med mig. Men det är alltid intressant att höra vad hon har att komma med.

Hon är dessutom en riktig rackarns inspiration. En satans duktig advokat, en av de bästa i Sverige inom sitt område. Hon går från toppjobb till toppjobb och är en av de absolut smartaste mänskorna jag känner.

Hursom, ville bara skriva nåt om att det är himla bra på många plan att ha ett brokigt kompisgäng. Åsså fick bloggen njuta av lite lyxiga Hermès-pics. Inte dumt.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!