Frukostkompis

vanja wikström

I morse körde vi en utefrulle, det var dags tyckte vi. Spatserade bort till Nytorget 6 och kalasade på äggröra, bacon och fruktfat. Bad dem ta bort vindruvorna – ni har väl hört uttrycket att ”vindruvor ska sköljas tre gånger, och sen slängas” va? Faktiskt glammis-Malins mamma som drog den sägningen för mig. Apgiftigt, om de inte är eko/bio.

 

vanja wikström

För ovanlighetens skull var Grodan vaken under frullen, annars brukar vi passa på när han sover. Men det gick som en dans. Han är ju lite av ett matvrak, så länge han får smaka på det vi äter så är han nöjd å glad.

Här mumsas det på bröd. Eller äggröra. Eller (förmodligen) både och.

 

DSC07700

Senare i dag ska vi göra en skojig grej, berättar mer om det i kväll. Det ska tas fräsiga pressbilder på (bland andra) mig å Grodan. Blev dock ombedd att ”sätta på mig nåt färgglatt” till plåtningen. Det går ju sisådär ihop med min pågående gråskalefanatism.

Gick igenom garderoben och det finns INGET i färg, typ. Roströd polo kan jag bjussa på, men det är ungefär det.

 

DSC07703

Så jag fick plöja bland sommarkläderna, och då kunde jag fiska fram ett par braxer som känns bra (gröna/blommönstrade). Och sen öppna skor till det, så det får bli en somrig vibe helt enkelt. Hoppas det funkar.

Nåväl, jag har ju mitt rosa hår, det livar ju alltid upp!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Var på Nytorget 6 och åt brunch/lunch efter att jag läst om stället här ( försökte först på Greasy Spoon också efter att ha läst om det här,men där var fullt), fantastiskt bra ställe!! Första gången sen jag fick min dotter för ett år sedan som jag hade kompislunch i 3 TIMMAR!!!

    Mia 2015-02-04 23:50:29 http://None
    Svara
  • Du passar i ditt rosa hår 🙂

    Johanna 2015-02-04 22:25:10 http://morgonstunder.com
    Svara
  • YES! 😉

    Ellis 2015-02-04 20:16:18 http://None
    Svara
  • Vart får man tag på den fantastiska tröjan Iggy har på sig? Så häftig!!

    Sofie 2015-02-04 19:21:05 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!