Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

The Office!

vanja wikström blogg

Okej blogoliner, jag är  heeelt slut efter denna tokintensiva dag – och vecka – men känner att jag ju mååååste få visa upp lite av det kontor som vi slitit så hårt för att få fram. Så här kommer några bilder så att ni åtminstone får en kik, så ska jag bjussa på mer office inspo när jag hunnit knäppa lite fler pics.

Hursom – idén med kontorsinredningen var att ha en så ljus och diskret bas som möjligt, för att låta detaljerna stå för det ombonande och för myset. Så vi (läs: Malin – hon har tydligen en inneboende interior designer i sig, så fint som hon gjort) har som små stilleben med saker vi tycker om lite här och var. Den här fina kombon står precis vid mig, och gör mig så glad så glad.

 

vanja wikström blogg

Vi har strösslat med så mycket färska blommor vi bara kunnat. Snittblomster är ju vackra detaljer som på ett naturligt sätt byts ut och förnyar kontoret ständigt.

 

vanja wikström blogg

Utöver mängder av vaser, blommor och ljus så sprang vi ner till Röda Korsets butik och fyndade massor av vackra gamla böcker och LP-skivor för en mycket liten slant. De är perfekta att bygga små stilleben med, och tillför själ å värme. (Börjar låta som Ernst snart märker jag.)

 

vanja wikström blogg

Vi unnade oss franska tulpaner, och vår nya stjärna glammis-Lovisa kom med den smarta idén att sätta en vas i en vas – då blir det styrsel på yviga blomster, men man kan ändå ha dem i en vidhalsad vas. Himla fiffigt!

 

vanja wikström blogg

Vår mat- och möteshörna som anas bakom tulpanerna saknar stolar, men annars börjar det bli riktigt mysigt där med. Stolarna kommer i nästa vecka, är sjukt peppad på att få inviga dem. SÅ snygga och SÅ bekväma. Bra kombo!

 

vanja wikström blogg

Har ingen riktigt bra överblicksbild på hela office, men här får ni i alla fall en aning om hur det ser ut i min arbetshörna. Vi har alltså satt upp en ganska grund (15 cm) hylla som löper längs med hela långväggen och kortväggen bakom mitt skrivbord. På den står alla våra fina små stilleben.

Under hyllan har vi satt upp ett ljusgrått linnetyg. Det gör kontoret mer ombonat, döljer elskenor, element och sladdar och gör underverk för ljudet (mycket behagligare nu när det inte bara är kala väggar för ljudvågorna att studsa runt mellan).

 

vanja wikström blogg

Det här hittar man på ovansidan av hurtsen som står bredvid mitt skrivbord. Behöver bara snegla ner dit för att bli tokinspirerad.

 

niklas malmqvist

Den här filuren hittar man också alltsomoftast på office, så han får nog anses vara en del av inredningen faktiskt.

 

vanja wikström blogg

En snurrad kvist murgröna i ett dricksglas. Enkelt å snyggt. Och går snabbt att styra upp!

 

vanja wikström blogg

Lite geléhallon tyckte vi också fick vara med å inreda. Av någon mystisk anledning var de dock i princip spårlöst försvunna allihop vid dagens slut. Hmmm…

Ja, det var en liten kik på hur glammiskontoret ser ut. Vi hade ju ansträngt oss en smula extra eftersom vi skulle få finbesök av ett kamerateam i dag.

 

DSC07331

Men även solen har sina fläckar. Såhär såg det nämligen ut i vårt backoffice. He he.

Nåväl, nu är det godnatt för min del. Vi ses i morgon, då ska jag berätta om varför det filmades på office i dag!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Jättefint alltihop!
  Varifrån kommer den vackra lilla vasen/krukan på bilden högst upp?

  Jenny 2015-02-01 23:51:06 http://None
  Svara
 • Vad mysigt ni har fått det, böcker gör verkligen mycket. Började tänka på gamla uppslagsverk från skolan när jag såg böckerna på första bilden. De som man trodde skulle gå sönder bara man höll i dem.
  Kom på en bra grej som du skulle ha på bloggen. En gillaknapp, eller ett hjärta som det är på instagram. Ibland tycker man ju bara om texten men inte har något speciellt att kommentera, lättare för dig att se vad vi tycker om också 🙂

  Johanna 2015-01-31 19:01:49 http://None
  Svara
 • Så fint! Blev ju själv helt galet inspirerad till att fortsätta inreda vår lägenhet! (Känns som vi bor i ett tomt skal för tillfället)

  Helena 2015-01-31 12:27:24 http://helenaelisabets.blogspot.se
  Svara
 • Snyggt!

  Jenny 2015-01-31 10:59:53 http://None
  Svara
 • Men åh va fint ni har gjort det! Superfina detaljer ju! Speciellt den där långa i hörnet med svarta bågar haha

  Belinda 2015-01-31 01:33:38 http://None
  Svara
Vanja Wikströms webbshop
Dölj

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!