VI SKA FLYTTA!

vanja wikström

Som ni vet så stod ju kontraktsskrivande för vårt lägenhetsbyte på agendan i dag, och NU ÄR DET GJORT! Bytet är alltså 100% klart, och vi SKA FLYTTA!

Den här dagen har varit så sjukt fullpackad för min del (har farit fram och tillbaka som ett jehu från morgon till kväll), så jag har inte kunnat ta in att bytet faktiskt är klappat å klart. Det har liksom funnits noll tid över för reflektion, i dag har jag Bara Gjort, om ni förstår?

 

vanja wikström

Men – papperna är påskrivna, och ett datum är satt. Flyttlasset går första april. Det är perfekt – då har vi två månader på oss att packa, rensa, fixa å dona.

 

karla cafe

Efter mötet hos vår värd unnade vi oss en snabb men smarrig firningslunch på Karla Café. Och det stället är ett tips till er Estocolmo-mamas! För det är supermysigt, väldigt gott och sjukt barnvagnsvänligt.

 

 

vanja wikström

Bra ögonbrynsaction på Grodan va? Kan faktiskt knappt fatta att det är sant, det här med flytten. Grodan kommer få ett eget rum! Vi kommer få en tvättmaskin i badrummet (höjden av lyx när man levt med tvättstuga sen man flyttat hemifrån)! Jag kommer kunna se TRE rackarns kakelugnar varje dag! Det känns faktisk helt sjukt det här.

Och det roliga är, att hon som ska flytta till vår lägenhet är precis lika peppad som vi. Hon har redan planerat hur hon ska ha sina möbler, och mellan värd-mötena var hon och shoppade en superflådig pläd till sig själv i inflyttningspresent. Så himla underbart, det kan bara inte bli mer rätt.

 

vanja wikström

Det enda orosmolnet på himlen är nu huruvida vi får öppna upp den där väggen eller inte. Det gick dock inte att få svar på i dag, alla såna frågor får vi ta med förvaltaren lite längre fram.

Men oavsett – nu kan man släppa det här med att hitta en större lägenhet, nåt vi roat oss (eehhhh) med i två och ett halvt år. ÄNTLIGEN är det på banan – JIPPIIIEEE!

 

vanja wikström

Och hörrni – råddandet på glammiskontoret gick också tokbra! Alla slet som djur och hjälpte till, så nu har vi ett SJUKT SNYGGT OFFICE! Det är så jäkla fint, jag kan knappt tro att jag får jobba där. Det blev så fint att jag blev alldeles kollrig – ni vet, när man blir darrig liksom för att man är så uppspelt?

Det är bra med deadlines, då får man saker gjorda. Då TVINGAS man prioritera, som glammis-Malin så klokt sa i dag. Det finns så mycket andra bränder att släcka hela tiden, så vårt kära kontor har alltid fått stryka på foten. Men nu var vi tvungna att få det klart – och då styrde vi upp det!

Ska givetvis ta en massa bilder och visa er hur det ser ut, jag är så stolt så jag nästan spricker. Det är det finaste kontoret i hela världen. Och det allra allra bästa är, att det är VI som fixat det! Det är VI som skapat jobben, VI som styrt upp ett apfräsigt kontor och VI som nu inrett det på ett sätt som ska göra OSS glada – varenda dag! Det förtjänar VI.

Over & out – nu är det krasch i säng som gäller!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Halloj! Jag måste bara fråga, vad använder du för fundation/puder? Du är alltid vrålsnygg och skulle drömma om den där nyansen du har!! Så galet snyggt, jag får liksom aldrig till det!;) haha. Tack för go läsning, gillar bloggen:-) kram

    Frida 2015-02-01 12:32:08 http://None
    Svara
  • Grattis till lägenheten! Så roligt. Och grattis i efterskott till lilla Iggy!

    Elin 2015-01-31 20:16:54 http://None
    Svara
  • Åh va kul att höra! Äntligen! Det var verkligen på tiden efter allt ert letande! Det kommer nog bli toooppenbra det där!

    Belinda 2015-01-31 01:37:15 http://None
    Svara
  • Yay!! Stort grattis!

    Lina 2015-01-31 00:20:55 http://None
    Svara
  • Åh vad underbart! Grattis till er och lilla söta grodan. Älskar att följa er. Mysiga. Trevlig helg!

    Sofia 2015-01-30 22:57:01 http://None
    Svara
  • Hurra grattis!!!!

    Karin F 2015-01-30 22:45:54 http://None
    Svara
  • Åh grattid! Ser så mycket fram emot eran nya housetour!

    Alexandra 2015-01-30 22:34:09 http://None
    Svara
  • Galet roligt, stort grattis till nya lägenheten.
    Och grattis i efterskott till Iggy, missade att skriva på hans födelsedag..!

    Karoline 2015-01-30 16:31:13 http://None
    Svara
  • Åh, grattis! Vad roligt! Vad glad jag är för er skull! Tvättmaskin är ju guld, också! Ska bli jättekul att ”hänga med” dit! Flådigt med kakelugnar också! Härligt! STOR kram!

    Helena / Bara en kaka till 2015-01-30 12:40:21 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Gratulerer til lille frosken (nei, det høres helt feil ut å oversette Grodan til norsk!) og ikke minst til et nytt hjem. Gleder meg til å følge dere på denne reisen!

    Jenny 2015-01-30 03:26:43 http://None
    Svara
  • Oj! Du gav mig livskraft när du skrev ”första april, om två månader”. Det är ju alldeles snart!! Wohooo VÅR!

    Lina 2015-01-30 01:42:47 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!