Firning!

vanja wikström blogg

PHU! Den här dagen gick – otroligt nog – att sy ihop. Halleluja, korsitaket å allt sånt. Det digra schemat hanns med, och vi fick också in en liten firning av Grodan.

 

vanja wikström blogg

Vi firade inte så himla mycket i dag, sparar det till nästa helg då la familia kommer över på ettårsfika. Men Grodan fick i alla fall en extra stor brödskiva vid frukosten, så mycket ost han kunde stoppa i sig – och en liten present. Det roligaste med presenten var nog i och för sig snöret.

 

vanja wikström blogg

I paketet låg en tjusig grå hoodie som pappa valt. Får inviga den i morgon. Vi skippade leksak, känns ändå bara som att han är mest intresserad av att leka med sånt som INTE är leksaker. Och fräsiga kläder behövs ju alltid.

Vi har dock en lite flådigare ettårspresent planerad, men vi väntar med den tills kalaset om en dryg vecka. Då kör vi all in på firningsfronten.

I min familj har vi alltid flyttat helger och högtidsdagar hit och dit (underlättar när man är en skilsmässofamilj med en massa nya konstellationer där alla inblandade ska få till jular/påskar/midsomrar/födelsedagar osv). Så jag är inte så sentimental vad gäller att fira på ”rätt” dagar.

I dag var ju dessutom en sjukt stressig dag att få ihop för min del, så det känns bättre att lägga firningskrutet nästa vecka när vi kommer kunna fokusera helt på det. Men lite födelsedagsmys hann vi med i alla fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Mysigt, å grattis Iggy! Och grattis till lägenheten! Jag funderade faktiskt på det tidigare (vad Iggy fick av er) just eftersom jAg tidigare skrivit att jag tycker ni är så sunda i er inställning till kläder etc m Iggy och inte köper typ dyra märkeskläder å annat för hutlösa summor. Vad fick Iggy i julklapp av er? Vi har köpt en cykelsits till vår dotters ettårsdag och så ska hon få en hjälm. Sjukt trista grejer, men hon är 1, hon har massa leksaker hon knappt tittar på och vi vill kunna börja cykla med henne = win win för alla. Till och med miljön!

    Frida W 2015-01-30 00:51:43 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!