Mera modelyx!

FW BACK

Även i dag får jag bjussa på 20% rabatt på en massa fräsiga kläder, woop woop! Jag rivstartar med BACK. Här har jag kärat ner mig i både den silvriga och den guldiga väskan.

Är besatt av vad jag ska ha på mig på det här bröllopet i maj (planen med mormor som medföljande barnvakt har tyvärr skitit sig, gaaahhhhh… Får lösa det på nåt annat sätt men orkar inte riktigt vara kreativ på den fronten just nu).

Är sugen på att försöka se bröllopsCOOL ut. Inte det lättaste, man är ju ofta mer…FIN liksom. Men jag känner mig alltid lite mjäkig när jag är uppklädd, och det tror jag beror på att jag hamnar i nån outfit som känns lite för gullig.

Bar ju det här på det senaste bröllopet jag var på, och det kändes bra. Men…FINT. Nu vill jag satsa på att känna mig COOLT bröllopsklädd istället. Vill ha pjucksen jag hade på nyår (mer coola än fina men funkar ändå när man ska klä upp sig), och…sen vet jag inte. Men nåt…eehhh, ja – COOLT om jag nu inte varit tydlig nog.

Tycker både den silvriga och den guldiga väskan är (nu kommer det:) COOLA, och dessutom perfekta till bröllop. Så någon av dem får kanske flytta in hos mig.

Hursom – klicka på bilden för att handla, och ange kod FW-DAY3 för att få 20% rabatt på hela rasket!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!