Mera mode!

FW DAGMAR

Kläderna ovan är från Dagmar, de gör sjukt fina plagg tycker jag. Även nu har jag bröllopsoutfitsglajerna på. Är lite sugen på Elli-klänningen i svart och genombruten stickning, men vet inte om jag skulle vara bekväm med en så, eehhh, sexig klänning. Kim Kardashian 2.0 liksom.

Tycker också den blå klänningen är superfin, men allra allra mest gillar jag den svarta byxdressen. Men sånt får man inte ha på bröllop va? Eller får man det? Ska jag våga gå i bräschen kanske?

Samma sak bland de här darlingsen – klicka på bilden om du känner dig sugen på något plagg, ange kod FW-DAY3 och få 20% rabatt! Koden gäller till kl 00.00 ikväll.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!