Himmelriket på Ringvägen

delimundo

Jag har ju tipsat om fantastiska Delimundo tidigare, men vi var där och snaskade i helgen och jag känner att jag bara MÅSTE tipsa igen. Ni som bor i Estocolmo – ta en sväng bort till Skanstull/Ringvägen och slink in på det här lilla haket. De gör LJUVLIG mat.

Testade en ny rätt den här gången – en fisk- och skaldjursgryta. Och jäklar i min lilla låda vad den var smarrig! SPRÄNGFYLLD med smak. Det är så kul, för det man beställer på Delimundo smakar aldrig som man tror. Man blir alltid överraskad av såväl smakkombinationerna som av hur ofantligt vällagat allt är.

Så blogoliner – gå dit om ni kan! Det är ett anspråkslöst ställe, lätt att missa. Därför jag vill tipsa igen. Min favvorätt är Chilaquiles, men allt jag har ätit där har varit pang-gott.

 

delimundo

Grodan håller med om att det är ett av Söders bästa ställen. Han mumsade med glädje i sig såväl min gryta som Niklas Chilaquiles.

 

vanja wikström blogg

En skiva vitlöksbröd slank också ner. Alltså, detta barn. Han äter och äter och ÄTER. Han ÄLSKAR verkligen att äta, och han vill prova allt vi stoppar i oss. Hittills har han inte tyckt illa om nåt (vad vi märkt, han vill nämligen alltid ha mer).

Vi har dock inte uppfattat att han har någon slags favoritmat heller. Förutom ost. Det är en klar favorit. Oklart hur många ostskivor som slinker ner i Grodans mage under varje frukost, men det är…många.

 

vanja wikström blogg

Man kan ju alltid peka lite.

 

vanja wikström blogg

Iggys frisyr skulle jag vilja kalla ”Mjuka Testar Med En Skalp Av Tufs”. Det där håret därbak… Det bildas liksom små rastatestar där, har tillåmed klippt bort några för att de var så…rastafierade.

Men nu kör vi lite balsam och kamning typ varannan kväll i badet, så nu har rastakorvarna försvunnit. Och ersatts av sockervaddstufs.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!