Diamonds are a girl´s best friend

DSC07051

Jag har juvelshoppat! Eller okejrå, de är inte äkta – men det låter ju så härligt att säga juveeeeler så jag säger det ändå.

Mitt i all stress å press (detta är veckan från helvetet vad gäller att hinna med grejer, rent satans näsblodstempo är det) så gick sprang jag förbi de här raringarna i ett skyltfönster i dag – och det var love at first sight. Så jag slank in å UNNADE MIG.

 

vanja wikström blogg

Jag tycker de är så sjukt jäkla snygga. Och COOLA! Direkt när jag såg dem ligga där å locka i fönstret, så visste jag att jag skulle ha dem på bröllopet i maj. Och förhoppningsvis på nåt mer skojigt tillfälle innan dess.

 

vanja wikström blogg

För att säga som dagens ungdom: jag tycker de är ASFETA! Älskar att de är riktigt stora och riktigt blingiga. Jag har fått dille på trekantiga smycken på sistone, och jag tycker att just trekantsformen gör att såna här superglittriga saker blir coola istället för damiga.

 

vanja wikström blogg

Tycker också det är extra snyggt med örhängen som tar plats, nu när jag har så kort hår.

 

vanja wikström blogg

De här kommer bli mina nya partybästisar, älskar dem! Nu måste jag bara hitta nåt rackarns party så att jag får möjlighet att fräsa runt i dem. Om inte annat så får jag hänga på mig dem i maj – nu har jag blinget och pjucksen klara. Bara klänning (byxdress?) som fattas!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Asså Vanja du har en sån jäkla utstrålning! Det bara glittrar i dina ögon. Det vackraste man någonsin kan bära är utstrålning, vilket du har till tusen!

    Jag tror faktiskt också att en byxdress skulle vara tokfab till bröllopet! Speciellt med dessa fanciga juveler glittrandes i öronen!

    Belinda 2015-01-31 01:48:28 http://None
    Svara
  • Men gud så vackra öronhängen! ! Vill du avslöja vart du har köpt dom?

    sandra 2015-01-29 16:07:53 http://None
    Svara
  • Super snygga och du är AP snygg! 🙂

    Sanna 2015-01-28 23:36:20 http://www.sannawester.com
    Svara
  • Wow! Jag röstar på byxdress på bröllopet. Det är faktiskt nya tider nu, klart kvinnofolk kan ha byxdress. Du är dessutom förbannat snygg i det. Och med blinget ovan blir det kaaaalasfint.

    Jag skulle gärna klä i byxdress men tycker att det är mycket finare på lite nättare kroppar, inte lika snajsigt på breda höfter och axlar. Det blir inget snyggt fall i tyget, mest korvigt och eländigt. Tyvärr.

    Hur som helst, du är toksnygg i det och med juvelerna (hihi jag säger också så;) så är det liksom ett färdigt paket.

    Och du. Sköt om dig. Lova dig själv vila efter intensiv period. Näsblodsstress är liksom inte bra.
    Kram <3

    Karin & Z 2015-01-28 23:16:05 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!