20% rabatt på Cheap Monday!

FW CM

Det här är mina favoriter från Cheap Monday just nu, och även de får jag ge 20% rabatt på tom kl 00.00 i kväll. Så kolla runt och se om ni blir sugna på nåt! Bara att klicka på bilden för att handla, och ange kod FW-DAY3 i kassan så dras 20% av från köpet.

Rabatterbjudandet gäller till  kl 00.00 ikväll. Och hörrni – det är alltid fraktfritt att handla från min virtuella shop. Det gillar man ju!

 

FW FILIPPA K KÖK

Även Filippa K bjussar på 20% rabatt till midnatt. Kläderna jag valt ut hittas här (obs! ange dagens kod om ni vill shoppa plaggen till rabatterat pris) men jag tyckte även att de här espressokopparna som de gjort i samarbete med Rörstrand var tjusiga. 20% på dem också alltså, om ni anger kod FW-DAY3 i kassan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!