Stylein

FW STYLEIN

Oj oj oj…här är det många favoriter för min del. Den svarta klänningen som är kortare fram och längre bak har jag spanat på länge. Tänk att strosa runt i den i vår och i sommar. Den ljusa angorajumpern måste jag nog slå till på också, älskar detaljen på framsidan.

Och på tal om bröllopsoutfits – den svarta klänningen med rött mönster skulle också passa bra i min resväska när det är dags att åka till Italien. Sjukt snygg!

Bara att klicka på bilden för att shoppas loss – och don´t forget the rabattkod FW-DAY2 för att få 20% på alla goodies ovan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=493&artikel=5716282

    Idun 2015-01-27 15:21:52 http://None
    Svara
  • Åh Vanja! Du som älskar eko, naturligt och bra grejer. Kör inte angorajumpern! Angora är en sorts kaniner och till sånna tröjor andvänds deras päls. Deras päls rycks av kaninerna levande och det är en fruktansvärd process. Det är inte många som vet detta så därför känns det extra viktigt att sprida informationen. För trots att det är otroligt fina tröjor så är det enligt mig inte riktigt värt de stackars kaninerna som får lida. Jag hoppas verkligen att du ser detta som en upplysning och inte ett påhopp. Sedan är det ju ditt val om du vill köpa tröja men kan tänka mig att sådan information kan ha betydelse för dig! Kram

    Idun 2015-01-27 15:19:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!