Lyxig rabatt på apsnygga plagg!

_DSC7100

Just nu pågår Stockholm Fashion Week för fullt. Och jag har fått den oerhörda lyxen att under två dagar bjussa mina fina blogoliner på hela 20% rabatt på mina favoritplagg från några av märkena som visar sina nyheter de kommande dagarna: Whyred, Filippa K, Ida Sjöstedt, Stylein, Carin Wester, Cheap Monday, BACK och House of Dagmar. HUR fräsigt?!

 

diana_orving_0033

Ni handlar från min virtuella webbshopp via bildkollagen i inläggen som strax dyker upp i el bloggo. Och det enda ni behöver göra för att få en lovely deal är att ange rabattkod FW-DAY2 i kassan när ni shoppar loss, så dras 20% från ert köp.

I dag kan ni (ska nog säga VI då jag garanterat kommer gå lös!) handla Whyred, Ida Sjöstedt, Filippa K, Stylein och Carin Wester. I morgon bjussar jag på House of Dagmar, BACK, Cheap Monday – och Filippa K igen. Lyxpyx. Nu kööör vi!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Var köpte du dina bootcut-jeans som du visade upp i ”Grodan filmar och Vanja bjussar på ful grimas”? Super snygga! 🙂

    Cissi 2015-01-27 18:01:48 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!