20% rabatt på Filippa K!

FW FILIPPA K

Sist ut i dag bland fräsiga Stockholm Fashion Week-designers att få 20% rabatt på, är Filippa K. Och ni vet ju ju min grasserande fetisch för basplagg och gråskala? Well, Filippa K passar som hand i handske in på det.

Och ska jag avslöja nåt? Innan jag hamnade i den här gråskaleperioden, så kunde jag typ inte förstå folk som handlade på Filippa K. De har ju så TRÅKIGA plagg. Tyckte jag då.

Fast forward till i dag – och jag JUBLAR över deras PERFEKTA basplagg i enkla färger som gör livet till en dans på (om än något färglösa) rosor. Det är enkelt, det är snyggt, det sitter perfekt, och allt passar ihop. Typ som plaggen på bilden ovan.

Blir ni lika sugna som jag på att gå loss på gråskala, så är det bara att klicka på bilden för att köpa plaggen. Och glöm för rackarns skull nu inte att ange koden FW-DAY2 i kassan när ni handlar, så får ni 20% superlovely rabatt. På såväl Filippa K som på alla andra märken i inläggen nedan – ta en kik!

Och hörrni – i morgon kommer det mera finfina plagg att få rabatt på, från Dagmar till exempel!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!