Morgonjuicen + hett tips

vanja wikström blogg

Det som är så tacksamt med att juice är att man kan slänga ner lite vad som helst, och det mesta blir smarrigt. Man tager vad man haver, helt enkelt.

Och i dag blir det denna mix som får slinka ner i min mage, för det var vad kylen hade att bjussa på i juiceväg. Apelsin, citron, ingefära, morot, selleri och broccoli. Bästa bensinen att starta kroppen med!

 

vanja wikström blogg

Och hörrni – ett tips! Många slänger stammen på broccolin – DON´T DO THAT! Det är en massa massa nyttigheter som sitter i den. Så antingen pluppar man i den i sin juice, eller så skär man bort det grova skalet (det som är mörkgrönt på bilden) så att man får fram den ljusgröna delen.

Testa sen att knapra på den – det är SKITGOTT! Smakar typ rädisa. Toppensnack att mumsa loss på medan man lagar mat, eller om man är sugen på nåt.

Vi brukar alltid leta efter broccolibuketterna med de största stammarna på ICA, just för att de är så goda att knapra på när man skalat dem. Testa!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej! Vet att du kanske skrivit det i nåt inlägg, men jag hittar inte det nu…Vad har ni för juicemaskin/råsaftscentrifug?

    Ana 2015-02-12 20:55:44 http://None
    Svara
  • Åh YES! Äntligen svar på frågan om broccoli. Från och med bums åker stammen med. Extra passligt eftersom att jag får min nya juicepress i dagarna 🙂
    Kram

    Karin & Z 2015-01-23 11:29:02 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!