Dream team

comfort zone hydramemory hydramask

Jag har ju utlovat lite fler hud/hår/smink-inlägg, så här kommer ett riktigt bra tips! Det här är mitt dream team när jag vill förnya huden och känna mig lite pånyttfödd. Det är en mild peeling i gel-form, och en kalasbra fuktmask: Skin Resonance Peeling och Hydramemory Hydramask, båda från Comfort Zone.

 

Comfort Zone Hydramemory Hydramask

Peelingen är mild men ändå supereffektiv. Den sticks inte eller så när man har på den, men när man sköljer av den är huden ändå märkbart mjukare och lenare. Alla döda hudceller har liksom smält bort, och man är len som en bebisrumpa.

Fuktmasken är riktigt riktigt bra den med, och jag (som är extremt petig på hudvårdsfronten) tycker nog det är den bästa fuktmask jag testat.

Jag brukar försöka få till denna kombo åtminstone någon gång i veckan. Jag passar på på kvällen; sminkar av mig och lägger på peelingen. Den får verka medan jag styr upp nåt annat (alltid är det nåt), typ epilerar benen/armhålorna eller så.

Efter ett par minuter (brukar nog ha på den omkring 10 minuter, men man kan även köra en snabbisvariant på 5 minuter om man inte har så mycket tid) sköljer jag av den och lägger fuktmasken. Den får sitta medan jag borstar tänderna, och eftersom även den ska sitta i alla fall 5 minuter (helst 10) så får man hitta på lite annat att dona med. Typ köra tandtråd/fila naglar/nåt annat fix and trix.

När jag kört denna duo så känner jag mig alltid lite pånyttfödd i huden. Man är len, mjuk och spänstig. Bästa bästa kombon – ett riktigt dream team alltså!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Den ansiktsmasken är fantastisk! Jag fick tipset att lägga den på kvällen innan sovdags istället för ansiktskräm. På morgonen är huden så mjuk så mjuk!

    Anna 2015-01-17 09:33:41 http://None
    Svara
  • Kan virkelig anbefale produktene til Maria Åkerberg! De er økologiske og hun er svensk. Du har sikkert hørt om henne før? Min favoritt er Papaya peeling! Og hair & body rosemary shampoo.

    maiken 2015-01-16 21:34:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!