Men gölle!

vanja wikström blogg

För någon vecka sen damp det här tokfina brevet ner på vår hallmatta. Det är skrivet av Lena, en 23-årig tjej bosatt i Schweiz. Hon följer bloggen och YouTube-kanalen, och skriver en sån massa fint att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen.

Det känns väldigt märkligt att någon man aldrig träffat skickar ett så fint brev till en. Och samtidigt inte. För på något (ännu märkligare) sätt så känns det som att vi blogoliner liksom känner varandra på någe vis nu. Mycket tack vare alla ni som delade era stories i det här inlägget. Kan inte nog uttrycka hur roligt jag tyckte det var att läsa alla små berättelser.

 

vanja wikström blogg

Kolla här då! Lena skickade även med dessa APSNYGGA vykort – gjorda på hennes egen familjs tryckeri. Hur fina? Och hur gulligt att skicka en present?

Ville med detta inlägg egentligen mest säga tack snälla fina söta gulliga omtänksamma Lena för ditt supersöta brev! Precis sånt som piggar upp när det är sjukstugedag nr 152436485830 här hemma, och snöstorm utanför fönstret. Kram från vår tilltufsade lilla trio, hela vägen bort till tjusiga Schweiz!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • åhhh vad glad jag blev att läsa detta inlägget!! roligt att höra att ni tyckte om brevet/vykort. hoppas sjukstugan är över snart för er, krya på er, kram Lena

    Lena 2015-01-12 00:30:37 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!