Sjukstugan live

Tack snälla fina ni för alla krya på er-önskningar till mig å Piggly, och all extra energi till stackars sömnlöse Niklas – det värmer våra hjärtan här i sjukstugan ska ni verkligen veta!

På tal om sjukstuga, så kan ni kika in i den i klippet ovan om ni vill. Kan varna för att det är en rörig satans sjukstuga. Vårt vanligtvis rätt välordnade hem ser nämligen numera ut som en knarkarkvart. Sånt som händer när all energi går åt att vara sjuk och/eller ta hand om sjuklingar.

Pedanten i mig tvångsskurar mina näthinnor varje natt för att försöka glömma bort hur för j*vligt det ser ut här hemma just nu. Gaaahhh.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Usch usch usch ser inte alls kul ut det där.. Jag ligger också med både feber och en rejäl förkylning, att vara sjuk måste ju vara bland det värsta som finns. Faktiskt så ligger jag och fördriver tiden med att kolla på dina gamla gvfv-klipp! Himla mysigt måste jag säga! Eller så mysigt det kan bli i detta läge iallafall. Jag blir bara så satans glad av att kolla på era klipp, även om det som i detta klipp är krassligt och jobbigt så sprider ni ändå en väldig energi som gör mig så glad! Ni gör mina sjukdagar lite gladare och lite piggare!

    Krya på er-kram till er och hoppas ni mår bättre supersnart, fina människor!

    Belinda 2015-01-11 18:22:39 http://None
    Svara
  • Så himla söt och ynklig liten groda. Det värker i hjärtat att se honom så krasslig! Krya på er! Snart vänder det. Kram.

    Cecilia 2015-01-10 12:42:16 http://None
    Svara
  • Naåå såå söt men ynklig piglly men testa att ge honom apelsin och vatten då brukar min lilla må bättre!!

    Megavega 2015-01-09 21:18:03 http://www.Megavega.devote.se
    Svara
  • men gud va iggy ser ynklig ut. väldigt söt iofs. han repar sig snart. han har ju knappt varit sjuk nånting på ett år. imorgon får ni bio-date 🙂 kramar

    Olivia 2015-01-09 12:25:29 http://None
    Svara
  • Så snart ni orkar kanske det kan vara skönt med en lugn promenad för att få lite frisk luft, brukar alltid hjälpa tycker jag. Varma krya på er-kramar!!

    Karin 2015-01-09 12:05:18 http://karinbackman.se
    Svara
  • Har ni provat att pressa ner lite apelsin i vattnet till bebis? Står som tips till sjuklingar i ”andra mosboken” (bok om hemmagjord mat, tips på fläckborttagning mm – I love it).
    Krya på er!

    Karin & Z 2015-01-09 11:25:26 http://None
    Svara
  • Åh, lille vännen, så krasslig!
    Vår son hade influensan (är 110 procent säker på att det är det ni har – speciellt eftersom du nu har fått hosta, V) när han var liten. Vi åkte in för att det var så läskigt. Det första han fick var äppeljuice och obegränsad mängd Piggelin. Vätskan måste ner för att de inte ska bli riktigt, riktigt dåliga. Socker eller inte – kör på det som funkar. Och Alvedon… Man kan varva Alvedon och Ipren också! Men kolla det med Sachska först (tips: ring deras barnmottagning på SÖS och rådgör – de är helt fantastiska!). Tänk vad underbart det blir sen när alla mår bra igen och ni kan vädra ur, städa, gå ut i solen (som ändå är bortblåst just nu) och ta nya tag – det kommer! 🙂 Stor kram!

    C 2015-01-09 10:22:55 http://None
    Svara
  • Jag måste bara säga att ni är underbara som visar upp hur det faktiskt är. När det är sjukt är det verkligen pissigt och även då bjuder ni på er själva. Svenska hjältar-priset till er! Fler borde vara som er! En underbar inspirationsfamilj.

    Sofie Sjödin 2015-01-09 09:59:08 http://None
    Svara
  • Men usch och fy vad hemskt, krya på er! Nedrans sjuka som går.. Hoppas ni mår bättre snart. Fick världens sympati här 🙂 Sysslingkram Annika

    Annika 2015-01-09 01:09:23 http://www.decocat.blogg.se
    Svara
  • Oh, liten. Köp sempers äppeldricka. Sockerfri o lättare /godare än vatten.

    Anna Lundin 2015-01-09 00:39:45 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!