Dagens nyårsdadspo!

niklas malmqvist

Eftersom Niklas var så fin på nyår, så är det inte mer än rätt att han också slinker in i bloggen! Hans outfit är väldigt snabbt beskriven, då nästan allt kommer från H&M. Vi slank ut i mellandagarna för att handla just en kostym, och kikade på en del dyrare alternativ. Men – eftersom Niklas använder kostym så sjukt sällan (typ nyår/bröllop), så kändes det inte riktigt motiverat att lägga flera tusen.

 

niklas malmqvist

Dessutom ändras ju trenderna ständigt. Så köper man en megafräsig kostym för flera lax, så är det ju rackarns trist att upptäcka att kavajen känns för lång/för kort/för bred när det är dags att damma av den till nästa nyår, eller bröllop.

Så vi hittade vad vi sökte på H&M. Såväl kostym som skjorta och slirre kommer därifrån. Och hörrni – ett enkelt knep för att få en ”billig” kostym att kännas dyrare: byt knapparna! Niklas smarta tips. Byt ut de svarta plastknapparna mot nåt härligare hos skräddaren, och vips så känns den ”dyrare”.

Ett annat tips är att klippa bort ficklocken, då höjs fräsighetsgraden med 100% på nolltid. (Det gjorde Niklas på den här H&M-kavajen.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Så bär man upp en kostym! Men så sant som det är sagt så klär en skönhet i allt 🙂

    Isabelle 2015-01-02 21:19:54 http://None
    Svara
  • Cred till Niklas för nyårstjusigheten 🙂 Outfiten klär honom verkligen!

    Karin & Z 2015-01-02 18:37:38 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!