Nyttår

2015

Jaha, nu är det snart nästa år. 2015 here we come! Hoppas ni alla ska göra nåt som ni tycker om i kväll. För vår del blir det ett rätt lugnt firande. Middag med två kompisar, god mat och bubbel.

Blir nog inget fylleslag direkt då vi har Grodan med oss. Och paret vi ska käka middag med väntar barn. Men det kommer bli riktigt rackarns trevligt. Läääänge sen vi var på en klassisk parmiddag. Pepp!

 

be a nice human

På tal om att det snart är 2015 – har ni några nyårslöften? Jag kör på mitt sedvanliga mantra (bilden), det funkar lika bra varje år. Och känns lika viktigt.

Tror dock att jag ska lägga till nåt med…gaaaaaahhhh….TRÄNING. Usch, blir trött bara jag ser ordet här på skärmen. Avskyr träning. Får omformulera det till ”komma i form” eller ”bli mer hälsosam”, annars kommer jag bryta löftet redan innan jag börjat.

Att det ska vara så rackarns svårt att motivera mig själv att styra upp min kropp. Men jag känner ett skriande behov nu faktiskt. Sen Iggy kom så har jag råkat ut för krämpor jag inte ens varit i närheten av innan. Så nu är det dags. Nu BEHÖVS det känner jag, för första gången i livet. Jag måste bli starkare.

Så det är mitt löfte – styra upp en kropp som är bättre rustad för det (oväntat hårda!) fysiska livet som småbarnsmama.

 

she thought she could so she did

Och – som avslutning på detta nyårsinlägg. Bara en påminnelse om nåt jag gärna vill att ni har med er i bakhuvudet nästa år. Allt börjar i våra huvuden. Så våga tänk det största, bästa, finaste, lyxigaste och härligaste – för det är ni värda! Och våga tänk att ni VÅGAR.

För ju mer man tänker på det där läskiga (säga upp sig/skola om sig/starta eget/avsluta en relation/påbörja en relation) desto ”vardagligare” blir det, och med det mindre läskigt. Och när det blivit mindre läskigt i ens huvud, så vågar man helt plötsligt GÖRA det där som man tänkt.

Så kör hårt i tanken nu ladies, så kommer det nya året bjussa på många spännande äventyr. Jag  känner på mig att 2015 kommer bli RACKARNS EPISKT!

Gott nytt år på er, fina fina blogoliner!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Låter som en riktigt härlig nyårsafton för er del! Det här med träning, jag har inte tränat på länge nu men har börjat regelbundet nu – idag. Haha.. tänk mer såhär att du ska aktivera dig och stimulera dig själv, dina leder och muskler. Din energi behöver flöda ut sig och förnya sig vilket träningen hjälper dig med. Jag avskyr tanken ”måste träna”, men ibland tänker jag bara på ”aktivera” och ”stimulera”. Träning ska vara njutbart tycker jag, annars är det förgäves 🙂 Känner igen mig i det du skriver, hehehe idag var det surt att aktivera sig..

    SVAR: Men oj vilken ängel du är som glittrar av dig här! Tusen tack för dina underbara meningar. Jag blir alldeles förgylld! Tack, bästa Vanja. Jag önskar dig och din fina familj ännu ett fantastiskt sprudlande år av framgångar och extas. Gott nytt år! ♡☆

    Joy Malou Schubert 2015-01-01 17:08:05 http://nicolinda.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!