Tack for all the löv&right back at ya!

marie-antoinette-styled-girls-party-cake-blue-white-gold

ÄLSKADE blogoliner – här kommer en virtuell tårta till er! Jag blev ju så otroligt glad att det var så väldigt många av er som lämnade en kommentar och berättade lite om er själva i det här inlägget. Ville därför verkligen svara på varendaste en av era fina små stories, och nu är det gjort (tog sin lilla tid, blir lätt så med en tidsätare bebis i boet).

Tack fina förträffliga fräsiga underbara ni för att ni tog er tid att dela med er, det är SÅ uppskattat! Nu har jag liksom en bild av vilka ni är. Ni är – ladies. Ni finns mest i Sverige, men även i Finland och Norge. Några bor till och med i Schweiz.

De flesta har barn, men inte alla. Några är 14, några är 18, de flesta är mellan 20 och 30 och några är uppemot 40. Ni pluggar, ni är sjuksköterskor, biokemister, butikssäljare, jurister, reklamare – ja, allt möjligt spännande jobbar ni med.

Ni är en brokig skara på ytan, men på djupet delar ni och jag en väldig massa, det märker jag. Ni vill också gärna hellre tänka att glaset är halvfullt. Ni älskar vardagsglädje. Ni gillar livets goda, vare sig det handlar om familj, en fin tröja, nåt gott att äta eller en härlig blomma därhemma.

Ni är helt enkelt FAB, och jag är så jäkla tacksam att jag får hänga med er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Kanske om du varit mycket sjuk att du kan testa Echinacea som tillskott. Jag tyckte att det hjälpte boosta mitt immunsystem. Annars host host är det väl sömn som är bra… Men man är mycket sjuk med barn. Men det blir bättre. Vi hade 2 hemska vintrar men denna vintern har vi knappt varit sjuka alls… Känns som vi är immuna nu. Oh och nitisk handtvätt när vi kommer in genom ytterdörren. kan ju vara det som funkat… vad vet jag…

    Isabelle 2014-12-31 18:28:05 http://None
    Svara
  • Nu är nyårsafton här och jag ville bara önska dig ett gott nytt år ! Hoppas du får en underbar kväll och att du kan skåla ut ett bra 2014 och samtidigt skåla in ett ännu bättre/bättre på andra sätt 2015 🙂 Ska bli lika kul att följa dig på bloggen och på YT under nästa år – ser vad du hittar på och om du provar den där grejen jag tipsa om 🙂 Kanske till och med blir en fika i Sthlm eller Malmö nästa år – hade varit super kul 🙂 Nu babblar jag på – dags att runda av. Gott Nytt År ! 🙂

    Carolina 2014-12-31 11:21:02 http://lillahell.blogg.se
    Svara
  • Jag vet också varför vi alla stannar kvar här varje dag och blir en större läsarskara. Det är pga dig Vanja!! Du är så härlig och ärlig 😉 men även att du tar dig tiden att svara på alla kommentarer gör dig så fantastiskt unik på det allra bästa sättet. Fortsätt precis som du gör för du är toppen precis som du är!!

    Johanna 2014-12-30 23:39:58 http://None
    Svara
  • Underbara Vanja! (Hoppas att du inte blir trött på all nätkärlek, haha). Det är något med er som är beroendeframkallande, att jag en 18årig tjej fastnar för er och kollar igenom större delen av era klipp är galet, det går inte att sätta fingret på vad det är som gör att ni är så awesome.

    Vad har du köpt dina gööör snygga svarta runda brillor du har på dig i många videos? 🙂

    Emelie 2014-12-30 22:37:17 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!