Stolt

stina honkamaa bergfors vanja wikström lovisa lofsan

2014 har varit ett väldigt händelserikt år, och jag har gjort mycket som jag är stolt över. Först å främst Grodan förstås. Att jag å Niklas lyckades producera honom är nog min stoltaste stund i livet.

Men, utöver bebelinon finns det faktiskt en massa annat som jag tycker känns roligt att ha fått vara med om det här året. Till exempel att ha blivit intervjuad i tidningen Passion for Business.

 

stina honkamaa bergfors vanja wikström lovisa lofsan

Det var en artikel om YouTube, och jag hade kungligt drottninglikt sällskap av två fantastiskt inspirerande kvinnor; Stina Honkamaa Bergfors (en av mediasveriges absolut mäktigaste) och Lovisa ”Lofsan” Sandström (som håller på att bygga sitt eget träningsimperium).

Passion for Business är ett affärsmagasin som coachar och inspirerar kvinnor att nå sina karriärsmål, de har även ett nätverk och anordnar träffar så att man ska kunna knyta viktiga kontakter. SÅ bra! ÄLSKAR såna här initiativ som är till för att pusha oss ladies att våga våga VÅGA!

 

stina honkamaa bergfors vanja wikström lovisa lofsan

Intervjun i sin helhet finns att läsa här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åååh jag borde våga våga våga någon av mina idéer! Jag är inget fan av nyårslöften men några ord inför 2015 kanske jag borde skriva upp *tänker högt*. ”våga”, ”vårda” och ”vörda” Ja så får det bli, lät ju himla tjusigt dessutom!

    Tips tips till dig, du skulle kunna börja med ”önskeinlägget” eller ”önskerubriken”, du får ju ffågor om allt möjligt. Samla ihop och pytsa ut såna svarsinlägg då och då vetja. Vore skoj 🙂

    Kram

    Karin & Z 2014-12-30 21:50:09 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!