Duckface

vanja wikström blogg

Det gäller ju att börja i tid på skönhetsfronten, så som ni ser var vi förbi fillerskliniken med Iggy i dag. Tyckte att hans överläpp behövde boostas lite.

 

vanja wikström blogg

Nädå, ni kan vara lugna. Hans boostade överläpp består inte av fillers – den är au naturel. Grodan åkte nämligen på sitt lilla livs första fläskläpp i dag. Men, som synes, är han inte nämnvärt störd.

 

vanja wikström blogg

Det hemska är att det var jag – typ – som orsakade den. Jag satt i soffan och Grodan kröp runt på golvet. Helt plötsligt såg jag hur han var på väg att stoppa in nåt i munnen som jag trodde var en halstablett. (Har åkt på en rätt rejäl förkylning, så jag måste sova sugandes på halstabletter för att inte hosta mig igenom nätterna.)

Tänkte att jag kanske råkat tappa någon på golvet, och de är rätt fastna i halsen-aktiga. Så jag sa ”NEJ!” från soffan och flög upp för att ta ifrån honom halstabletten (som visade sig vara en dammtuss). Då satte Grodan fart och skulle rymma, men halkade mitt i krypandet och dök på nosen rakt ner i golvet.

Förmodligen drog han i undertänderna i överläppen, för det blödde ganska ordentligt. Men det ordnade upp sig rätt snabbt, och det verkade inte göra ont särskilt länge.

 

vanja wikström blogg

Nåväl, shit happens och det blev ju bra rätt snabbt ändå.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Tänk på att anmäla till ert försäkringsbolag! Vi har trygg hansa och dom har sagt att man ska anmäla varenda liten skråma för man kan få ersättning för minsta lilla nästan.

    Iggy va iaf väldans gölli med fläskläppis 🙂

    Bewi 2014-12-30 01:45:38 http://None
    Svara
  • Maks uflaks, men akk så søt den lille krabaten er!

    Norge-Jenny 2014-12-28 23:35:05 http://None
    Svara
  • Aj då 🙁 tur rockar han fläskläpp looken ändå

    Johanna 2014-12-28 19:30:14 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Det är Iggy och ph Jasse all the way! 😉 Söt är han iallafall! Xx

    Ellis 2014-12-28 18:34:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!