Vad vi gav

fotokalender

Vad gav vi bort i julklapp då? Jo – när man styrt upp barnbarn så är det ju lätt som en plätt att hitta på uppskattade presenter he he. Mamsen fick en kalender för 2015 – fylld av bilder på Grodan. Uppskattat? YES.

 

fotokalender

Det rann till och med några små tårar på mormors kind. Jag tolkar det som att presenten satt precis där den skulle.

 

fotobok

Min pappa, bror och syster fick alla samma sak – en fotobok med bilder från vår resa till Berlin i oktober. Också sjukt uppskattat. Pappa opponerade sig lite mot min tyska (eller Google Translates tyska, ska jag kanske säga ), men annars var han väldigt road.

Både kalendern och böckerna blev faktiskt väldigt fina och kändes riktigt lyxiga. Jag gjorde båda i iPhoto, hur enkelt som helst. Jag ÄLSKAR Mac av just såna här anledningar – allt är lätt, och det blir snyggt direkt. Inget meck.

När jag placerat ut bilderna så som jag ville ha dem (fanns massa olika fina mallar att välja på) var det bara att klicka på Köp Bok/Kalender, så drogs pengar från kortet, och två dagar senare levererades paketen hem till min dörr. SMIDIGT. Det gillar man ju. Heja Mac!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Skulle vara kul med ett inlägg där du berättar om hela din familj 🙂 vem som är vem, hur ni är kopplade till varandra osv. Ett förslag bara! Kram

    Julia 2014-12-28 02:46:43 http://None
    Svara
  • En del börjar erbjuda barnen potta redan på BB, det finns nog inget ”ska” utan handlar väl om när barnet och föräldrarna känner sig redo. Vår fyra-månaders älskar att sitta på pottan. Skrattar högt! Det finns en bok som heter bebis på pottan.

    Susanne 2014-12-27 14:34:19 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!