Redo för jul!

julklappar

Sådär! Då är klapparna inslagna, bebisen nattad, den indiska hämtmaten slukad, ett avsnitt av Paradise Hotel avklarat och håret tvättat. Vi är officiellt Redo För Jul.

 

vanja wikström blogg

Klapphögen. Finfint vaktad av vår orangea plasthund Pär-Voffsi. Ja, han heter så. Vi döpte honom först till Pär efter min mammas man, men tyckte det lät lite för strängt för en orange plasthund. Så därför la vi till Voffsi. Vi gillar ju luriga dubbelnamn vet ni.

 

julklappar

Jag tänkte passa på att önska alla er fantastiska blogoliner en väldigt väldigt härlig jul! Vet inte hur det blir med bloggandet i morgon, har en känsla av att jag kommer vara lite för upptagen med hela jultjofräset för att blogga. Men har också en känsla av att ni kommer vara för upptagna med hela jultjofräset för att läsa, så det kanske går på ett ut.

Vi ska fira hemma hos min bror. Nästan hela min brokiga familj kommer: mamma med man, pappa med fru, lillasyster, och lillebror med familj. Ska bli mycket spännande att få se vem som blir tomte. Det brukar vara jag, men i år vill jag vara ledig och titta på hur Grodan uppfattar den där lurigt skäggige luvbeklädda filuren.

Det är knytis, och jag och Niklas har fått i uppdrag att styra glögg och prinskorv. En bra deal, inga revbensspjäll som behöver marinera i sextiotolv timmar eller så. He he.

Hittade en ekologisk glögg (dessutom i APsnygg flaska heja heja) och handknuten prinskorv gjord på närodlad (får man säga så när det gäller djur? Ja, ni fattar vad jag menar i alla fall) gårdsgris. Känns bra å lyxigt.

Ha det toppen nu alla fina, och hoppas att ni får härliga klappar, god mat och mysigt familjehäng.  Vi ses på andra sidan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!