En julklapp!

vanja wikström

Det damp ner ett oväntat paket i dag. Är ett STORT fan av mystery boxes, så blev givetvis oerhört nyfiken på vad det var i, och vem det var ifrån.

 

tipser

Det var från de snälla mänskorna på Tipser. Ni vet, de som kommit på de där smarta att alla som har en blogg kan ha en egen webbshopp (min shop hittas ju här).

 

skultuna

När pappret var bortskalat, så visade sig den här lyxigt svarta boxen. Och det KAN ju liksom inte gå fel. #ÄlskaSkultuna

 

skultuna kin no 5 svart

Denna lilla raring bodde i den svarta boxen! En ljuslykta i den superfina Kin-serien.

Har ju en massa Skultuna-saker i min webbshop i kategorin ”Julklappstips till girlies”, så de kanske hade listat ut att jag tycker det är vääääldigt fint med mässing.

 

skultuna kin no 5 svart

Blev sjukt glad. Så himla otippat att det bara dimper ner en (SÅ FIN DESSUTOM) julklapp. Bara sådär liksom.

Tror den får stanna kvar här på office, så kan jag titta på den varje dag och påminnas om att livet ibland bjuder på väldans härliga saker. Bara sådär liksom. Tack fina Tipsermänskor!

 

Skultuna

Här är några Skultunafavoriter som gärna skulle få flytta in i vårt hem! (Bara att klicka på bilden för att köpa dem, sjukt fiffigt.)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Undrade vart i Stockholm ni bodde och man skulle råka stöta på er när man är där och nu ser jag att ni bor i samma hus som min moster

    Nova 2014-12-22 14:18:42 http://None
    Svara
  • Jättefin:) Kul med överaskningar.

    Jeanette 2014-12-19 12:41:46 http://jiaslife.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!