Frukostmagi

DSC05803

Nu när vi är igång med våra hemmafrullar, så gäller det ju att variera sig. Annars blir det inget skoj liksom. Och i dag styrde jag upp nåt som var så himla härligt, så jag måste bara tipsa vidare!

Jag gjorde havregrynsgröt – toppad med banan, blåbär och ringlad honung. SÅ SJUKT SMARRIGT!

 

DSC05802

Jag brukar i vanliga fall käka gröt med lingonsylt och mjölk, eller nåt liknande. Men just den här kombon med banan/blåbär/honung är magisk.

Har snott receptet rakt av från vårt favvoställe Greasy Spoon som har en fantastisk banangröt (de har banan även i gröten, det hade inte jag men det blev lika gott ändå).

 

DSC05805

Juice, ägg å kaffe fick vara dagens sidospelare till huvudrollsgröten. Supergött. Try it – you´ll like it!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Provade detta imorse och kan bara säga en sak: SÅÅÅÅÅ SMARRIGT!! En ny favvo! 🙂

    Erica 2014-12-18 10:11:08 http://None
    Svara
  • Och själv åt jag, man och dotter på Nytorget 6. Gröt, äggmacka o amerikanska pannkakor delade jag och Emma på. Pappa åt yoghurt m műsli o honung samt omelett o juicer. Så trevligt. Tack till 1000! Otrligt gott, särskilt gröten. Ett missöde : Ems fastnade med foten i en karmstol. Hon lirkade in den i ryggstödet och den kilades fast, hon fick panik och skrek tills dess vi lirkat ut den. Gillade att man fick en liten halstablett på toaletten.

    Anna Lundin 2014-12-17 17:13:14 http://None
    Svara
  • Kan tipsa om att Saltå kvarn har havregryn som är ”extra fina” och gör att gröten blir suuuuperkrämig och smarrig! Mmmm. Gott med en klick mandelsmör på gröten också!

    Josefin 2014-12-17 16:54:32 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!