Fräsigt julpris på babysim

babysim

Hörrni! Jag såg att stället där vi gick på babysim med Piggly har ett julerbjudande! Kanske kan vara något om det finns några simsugna blogoliner därute? Bra julklapp att önska till sig själv ju.

Just nu kostar det 1600 pix i stället för 2150, inte dumt. Vi tyckte det var apkul att gå å simma, kika in här om ni är sugna ni med!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Skulle vara kul och intressant med en uppdatering på kejsarsnitt-fronten! 🙂
    Kram

    Matilda 2014-12-17 13:38:07 http://None
    Svara
  • Hej cooling! Jädrans va dyrt för att gå på babysim. Vi går med Elsa och betalar 800 kronor för 10 gånger. Det är superbraigt och vi har gått sedan hon var 3 månader. Hon är nu 13 månader och älskar att bada, duscha och alla former av vatten:)

    Passar på att önskar din fina familj en riktig GOD JUL!
    Kramar från Jossan

    Jossan 2014-12-17 12:22:51 http://blogg.loppi.se/elsasdagbok2013
    Svara
  • Hej Vanja!
    Är en trogen läsare av din blogg som önskar sig ett inlägg om tid. Du som är så öppenhjärtig med allt i från pengar till samliv kanske även skulle vilja dela med dig av dina tankar kring och strategier för hur du får tiden att räcka till till allt du måste och vill göra.. .? Kanske har du samma problem som jag och många andra, men kanske har du också några riktigt smarta tips – jag tror det, det känns som att du ofta hinner med både måsten och njutningar? Självklart inte alltid, det har du ju också nämnt, men på det stora hela, att livet funkar liksom, går ihop någotsånär. Själv har jag nästan alltid haft stora problem med detta. Nu när jag sen drygt sju månader är mamma så ställs det ju till sin spets men det var jag beredd på. Men jag undrar ofta: hur hinner andra? Jag fastnar nog ofta i att jag planerar för mycket och gör för lite, svårt att ta sig ur den vanan tycker jag, när man ständigt kommer på nya saker som man borde och/eller vill göra, men inte känner att man har tid och ork. Det sistnämnda är ju något som är så individuellt också, orken. Jag är en sån som uppskattar att ligga på sofflocket en del så att säga 😉
    Vore jättekul om du skulle nappa på idén att skriva om detta, om du känner att det skulle va kul att skriva om och att få input från andra om.
    Bara det här att du tar dig tid till att blogga är en ju en grej som jag förundras och imponeras över! Väldigt kul för oss som läser att du gör det så frekvent! 🙂
    Tack för en underhållande, inspirerande och mysig blogg!
    /Jenny

    Jenny 2014-12-17 11:17:12 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!