Ni har lärt mig nåt nytt!

penis flower

TACK för alla kommentarer ang dessa rackarns läckande blöjor hörrni! Verkar helt klart som att fler haft problem med detta. Men det roligaste med kommentarerna var att ni lärde mig nått nytt, nåt jag ALDRIG skulle ha kommit på själv.

Nämligen att se till att snoppen ska peka nedåt när man sätter på små pojkblöjor! Ha ha ha, jag förstår ju absolut logiken och ska tänka på det från och med nu. Men jag hade aldrig aldrig ALDRIG tänkt den tanken på egen hand. Är ju trots allt tjej, och inte så bekant med de där små vattenspridarna.

Så TACK bästa (erfarna) ni! Från och med nu ska jag se till att allt som kan sprida bebiskiss omkring sig ska peka nedåt nedåt nedåt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
  • Men va fick ni inte den informationen på bb? Jag fick höra det på neo och hade ju aldrig tänkt på det själv… Sen kommer ni nog ha mer problem med läckande blöjor om ni vinklar den snett, så rakt ner ska det vara 😉

    Jennifer på Fashioncut 2014-12-15 22:19:43 http://www.fashioncut.blogg.se
    Svara
  • Awwww! Ja jag tänkte samma, att dom inte sagt nåt på bb om detta…?

    Men ni kanske inte gjorde som vi gjorde första gången på BB när sonen hade bajsat för första gången….vi ringde på klockan och ”ba…öhhhh vi tror att han bajjade nu…..?” BB sköterskan log och visade oss hur vi skulle tvätta och byta blöjan, haha!
    Men snoppen neråt DET visste jag eftersom min syster har pojkar och hade informerat mig innan!

    Li 2014-12-15 20:13:44 http://None
    Svara
  • Haha jag trodde att detta var något du absolut visste och tänkte att min kommentar om nedåt pekandet kanske skulle kunnat tolkats som lite korkad men så bra att jag (och säkert andra också) gav tipset iaf

    Sandra 2014-12-15 12:09:10 http://None
    Svara
  • Varför berättar de inte snoppgrejen på BB eller BVC? Alla får liksom lära sig det den hårda (blöta) vägen. Har Niklas petat ner den på eget bevåg alltså? 😉 Min bror med familj hade kiss all over the place innan någon berättade för dem om vinklingen av pillen.. Så onödigt att låta bebissnoppfamiljer leva i ovisshet, när samma sak gäller alla 🙂 Haha!

    Karin & Z 2014-12-15 10:36:48 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!