Inredningsinspo

Glammiskontoret inspobild

Det känns så sjukt skoj det här med webbshoppen, det är så himla roligt att få pyssla ihop små avdelningar med godsaker som man verkligen gillar. Och jag är så GLAD att ni e pepp, och att ni tycker jag har hittat fräsiga prylar, jiippiiieee!

Här kommer nu kategori tre, och det är inredning! GlamMom har ju flyttat till nytt kontor (det har ni ju benkoll på), och sakerna som finns i kategorin Nya Glammiskontoret är sånt som jag/vi gillar. Det är den stilen på inredning som vi vill få till här på office.

Kontoret är vittvittvitt, och vi vill gärna hålla det så. Men sen lägga till fina och utvalda saker som gör att det känns ombonat och härligt.

Favoriterna i den här kategorin är nog Nappula-ljusstakarna i mässing från Iittala (de har vi hemma, önskade mig dem av Niklas i julklapp förra året), och ljuslyktorna i koppar från Tom Dixon. Så sjukt fina. Annars är en ständig favorit fina vaser att sätta snittblommor i. Vardagsglädjen, ni vet.

Hoppas ni gillar grejerna, slink gärna in och ta en kik på alla fina inredningssaker som finns shoppen. Ni hittar dem här! Glöm inte ange kod VANJAW20 i kassan, så får ni ju 20% rabatt på allt i shoppen till och med i morgon fredag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Fantastisk ide!! klickade just hem julklapp till syrran! Din blogg är alltid så himla kul att klicka in på! Kram

  Alexandra 2014-12-11 09:49:22 http://None
  Svara
 • Lite trist var att jag la en beställning igår kväll efter ditt tips, men nån timme senare fick mail om att just det jag beställt var slut i lager… Känns inte riktigt som att shoppen funkar som den ska?

  Och det var den julklappen till min pojkvän. Nu får jag leta vidare någon annanstans. Synd!

  Mia 2014-12-10 22:24:43 http://None
  Svara
 • Man kunde ju tro att det där var min önskelista 🙂

  Åsa 2014-12-10 15:27:45 http://asalinnea.blogg.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!