Premiär för min webbshop!

beautiful cake

I dag bjussar jag på virtuell tårta, för nu är det premiärdags! Jag har ju haft en rubrik i menyn på sajten som heter “Webbshop” rätt länge, utan att det liksom gått att hitta nånting där. Men nu är den igång och fullproppad med skojiga saker!

Nu är det säkert många av er som blir konfunderade – hon HAR ju en webbshop (GlamMom.se), vad ska hon med en till, till?

Jo, det här är liksom en virtuell webbshop. Jag har inte alla de här grejerna kringliggandes i mitt vardagsrum direkt. Nej, det är en supersmart idé som en kompis till mig faktiskt kommit på och utvecklat, det heter Tipser.

 

balloons

Vi firar med lite virtuella ballonger också tycker jag!

Grejen med Tipser är att alla som har en blogg kan öppna en sån här webbshop. Man går in i en produktbank (som innehåller en maaaaaaassa grejer från ett otal olika webbshoppar med märken som t ex Dagmar), och väljer det man tycker om. De utvalda produkterna hamnar i en egen shop på ens egen blogg, och när någon klickar hem en vara så får den som har den virtuella shoppen provision på försäljningen.

Väldigt smart tycker jag. Den som har den virtuella shoppen kan tipsa sina läsare om sånt han/hon gillar och dessutom få en välförtjänt liten slant för det, läsarna får roliga tips baserade på en person som de (förhoppningsvis he he) tycker är härlig på nåt sätt, och de som har varorna (och får försäljningen) blir glada för att de får sälja sina varor och nå ut till nya kunder. Win/win/win, liksom.

Hursomhelst: i min shop finns för närvarande fyra kategorier, och jag tänkte presentera dem i dag så att ni kan ta en kik. Kategori nummer ett:

 

 

Julklappar karlar inspobild

Julklappstips till karlar! De här rackarns männen är ju så himlans svåra att hitta bra klappar till (tycker jag), så jag gjorde en kategori där jag letade fram ett gäng bra karlklappar i olika prisklasser.

Ovan ser ni några exempel. Men om ni klickar in er i shoppen i kategorin Julklappstips till karlar hittas en massa fler. Jag har utgått lite från vad jag gett Niklas tidigare år (den vikbara skärbrädan från Joseph Joseph blev en megahit), hoppas ni blir lite inspirerade!

De övriga tre kategorierna kommer under dagen! Och hörrni – jag har också fått en väldans fräsig rabattkod i premiärpresent som ger 20% rabatt på ALLA GREJER i min shop, wooopeliwoop! Ange kod VANJAW20 i kassan så dras 20% av automatiskt. Rabattkoden gäller till och med nu på fredag. Hoppas ni hittar några härliga karlklappar nu!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Briljant idé! Men jag förstår inte riktigt hur man får in sin shop i bloggen..

  Mathilda 2014-12-09 19:31:12 http://mathildaekmarks.blogg.se
  Svara
 • Vilken kul grej. Har ju Tipser på Blogg.se men har inte lagt till nåt hos mig. Men kanske borde göra det?!:)

  Jeanette 2014-12-09 18:45:18 http://jiaslife.blogg.se
  Svara
 • Jo, du har lite väl bra smak Vanja 😉 Jag tror den här beställningen blev min julklapp till mig själv… Hoppas fler hoppar på det. Ta hand om dina och fortsätt blogga <3

  Louise 2014-12-09 18:32:56 http://None
  Svara
 • Haha #därkomprovisionenjaghoppadesattduskullefå 😉 😉 Kul grej!

  Karin & Z 2014-12-09 18:30:44 http://None
  Svara
 • Hej Vanja!

  Brukar inte kommentera – MEN åhhh vad jag älskar webshopen! Så många gånger man blir inspirerad av något på insta eller i blogg och sen har man ingen aning hur man får tag på guldklimpen. Här är det fritt fram att slänga ner i varukorgen. Extra trevligt med rabatt 😉 Måste bara sålla lite innan jag skickar iväg beställningen :/

  Louise 2014-12-09 18:10:21 http://None
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!