Julklappstips till girlies

Julklappar girlies inspobild

Men HÖRRNI! Vad GLAD jag blir att det var så många som tyckte det var skoj med en webbshop här! Jippiiiie! Jag tycker själv idén är så smart och rolig, så det är skoj att få vara en del av den.

Så – nu bjussar jag på en liten försmak av kategori nummer två då om ni inte redan spanat in den: Julklappstips för girlies – vi ska ju också få nåt i julestrumpan! Har lagt dit saker jag tycker är vackra, och mysiga (heja härliga hemmakläder!). Så är det någon som behöver inspiration på presentfronten (inte alltid det lättaste faktiskt, att hitta på vettiga saker att önska sig), så hittas den kategorin här!

Jag själv har gått loss på den toksnygga Iittala-asken i glas (har suktat efter den rackaren läääänge, i just laxrosa – SÅ fin med smycken i!) och Calvin Klein-bhn. Givetvis med min egen rabatt, he he. En får ju inte vara dum liksom.

Rabatten ger alltså 20% på alla grejer i shoppen tom fredag. Ange kod VANJAW20 i kassan så dras den automatiskt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Ville beställa pyjamasbyxorna men de är slut i min storlek… 🙁

    Emma 2014-12-10 10:37:32 http://None
    Svara
  • Snyggt och klassiskt men jag fattar inte, har du kontrakt med olika andra webbshopar eller märken? Hur funkar detta?

    Anna Lundin 2014-12-09 21:50:06 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!