Hotness på office

niklas malmqvist

Vi har en extra het kollega på glammiskontoret idag. Inte dumt!

Det är min käre man som passat på att sno åt sig Malins plats medan hon är sjuk. Han brukar ju sitta och jobba på caféer, så i dag tog han chansen att sitta å jobba på ett ”riktigt” office. En härlig utökning av arbetsstyrkan tycker jag.

 

niklas malmqvist

Det är såklart bebis/app-projektet som det pysslas med. Som i och för sig har vuxit rätt rejält, och nu kommit att omfatta en rackarns massa mer grejer. Men så blir det när man tycker att man hittat på nåt bra – fantasin springer iväg med en. Och det är så jäkla kul att spåna kring det här, tycker både jag å Niklas.

Så det som började som en liten idé på en filt i en park i somras, har nu vuxit till ett kolossalt globalt megasuperduperimperium. Åtminstone i våra huvuden. Det är ju ingen poäng med att bygga SMÅ luftslott, liksom.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Nädu Vanja, nog med alla toksöta familjebilder som gör att jag bara vill gosa gosa gosa med närmaste människa. Jag tycker faktiskt det är dags för en update på kejsarsnittsärret! Hur ser det ut, är känseln tillbaka? Jag känner själv att jag är totalt livrädd för att någongång (inte inom den närmaste framtiden dock) föda barn, så att se hur ett färdigläkt (men kanske inte färdigblekt) ärr ser ut kanske gör att mina (lätta) ångest inför framtida bebis minskar 🙂

    (Förövrigt får du gärna visa mer gulliga bilder på både bebis, pojkvän och dig själv, men ett litet ärr hade väl inte skadat?)
    Tokmånga kramar till dig! Du förgyller vardagen för en student som sitter ensam i sin lilla etta!

    Ellen 2014-12-09 22:29:27 http://None
    Svara
  • Hej du 🙂 har skrivit om musikhjälpen idag inne på bloggen, och vi ska buda på att få gifta oss i buren – läs gärna så du förstår storyn 🙂 och det är imorgon vid 12 som jag vet om det blir verklighet. Å jag måste tänka på sånt som klänning, bukett, ring, fixa hår och Jeppes kläder OM det skulle vara vi som vinner budgivningen. Men jag känner ingen nära Uppsala – känner du någon som kan tänka sig att hjälpa oss OM vi vinner? 🙂

    Carolina 2014-12-09 14:52:19 http://lillahell.blogg.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!