Vuxenmiddag

torsk

Förra helgen gjorde vi ju misstaget att äta samtidigt med barnen. Det blev som sagt mest ett majskroksinferno, där all fokus låg på att hålla två illbattingar nöjda, och alldeles för lite fokus låg på den helt fantastiska maten som Niklas mamma lagat.

Så i går gjorde vi om, och gjorde rätt. Vi käkade EFTER att kidsen somnat. Och ojojoj – återigen var det helt galet smarrigt. En fantastisk bit torsk, med gröna ärtor, ångad broccoli, råriven pepparrot och brynt smör. Så enkla smaker, så vansinnigt gott.

 

rätt start smart nova babyvakt

Den här manicken har verkligen varit vår bästa vän vid så många, många tillfällen. Två snusande kids på nedervåningen, och ett gäng avslappnade vuxna på övervåningen – med denna babyvakt som trygg länk emellan världarna.

100% digital, därför utan risk för skadlig strålning. We love it. Hett tips, om det är någon som spanar på bra babyvakter. Den hittas här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Halloj! Jag har faktiskt aldrig knölat ner den under en sovpåse ha ha, men jag har lagt/ställt den på typ alla andra möjliga och omöjliga säött, så jag tror nog att den fixar en sovpåse. Den har aldrig sprakat loss, utan är alltid tydlig å klar, och den ska funka finfit ner till minus 25 grader. Så om ni undviker att åka till arktis så ska det nog inte vara några problem. 😉 Vi är verkligen toknöjda med denna lilla apparat, använder den varje kväll eftersom grodan sover i sovrummet och vi sitter i vardagsrummet med två stängda dörrar emellan + tv på. We love it. Fråga på bara om du har någon annan undring. 🙂

    Vanja 2014-12-09 13:25:50 http://vanjaw.com
    Svara
  • Åh åh åh Vanja! Vi har Z ute i vagn när hon sover på dagtid (hon får sova inne nattetid, höhö!) Är den där även bra när en knölar ner den i en vagn, lite under en sovpåse eller blir det sprak då, vet du? Inga problem att ha utomhus i kylan (i vagnen alltså)? Vi har en som fungerar toppen men jag får ont i magen av tanken på strålning…
    Please help me 🙂
    Kram

    Karin & Z 2014-12-08 22:13:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!