Titta lampan

titta lampan

Iggy hittade givetvis också ett gäng lampor hemma hos farmor, som han stolt kunde peka ut.

Man blir så jäkla impad av de här minimänskornas inlärningstakt, den är helt galen. För några dagar sen kändes det som att Iggy var lite oklar med sitt lamppekande, det pekades liksom mest upp i taket. Det var inte helt viktigt om det satt en lampa just där det pekades eller inte.

NÅNSTANS i taket satt det säkert en lamprackare, men han hade nog inte benkoll på exakt vad det var som gjorde att vi ibland tyckte att han hade rätt, och ibland inte. Men nu har han fått snurr på det, och verkar förstå vad en lampa är, och att de kan finnas lite varstans, inte bara i tak.

Jag, som var så otroligt ointresserad av allt som hade med barn att göra för ett år sen, är typ chockad över hur spännande jag tycker sånt här är nu, ha ha… Shit vad kids vänder upp och ner på världen för en. På så många, många sätt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hihi! När min brorson lärde sig att peka första gången så blev han överlycklig när han insåg vilken grej det är! (?) Enligt utsago vaknade han varje morgon med fingret i vädret och somnade med det i luften haha. Men han pekade inte bara på ljuskällor, utan allt som kom i hans väg =)

    Karin 2014-12-08 08:22:14 http://kingemarson.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!