Sorryborry!

acai bowl le mond cykelcafé

…för frånvaron, fina blogoliner! Men vet ni vad? Jag blev magsjuk i går… Uuuuuu… INTE så skoj.  Det började kännas lurigt i går vid lunchtid, och sen stegrades det gradvis under eftermiddagen. För att blomma ut i sin fulla prakt i går kväll.

Behöver väl inte gå in på detaljer kanske, men kan säga så mycket som såhär: det var länge sen jag kände ett så starkt behov av att kramakramakraaaama en toalettstol. Usch.

 

acai bowl le mond cykelcafé

Det gick dock över kvickt, hade en jobbig natt men mådde bra i morse. Så det var en snabbkräkis. Men även snabbkräkisar tar liksom musten ur en, fy satan. I dag har jag dock känt mig tillbaka på banan igen, sakta men säkert. Grodan har också kräkts litegrann både i går och i dag, så förmodligen är väl han den lille boven kanske.

Varför illustreras detta äckliga inlägg då av en smarrig frukostbild? Jo – av ingen bättre anledning än att själva kräkandet kan jag lova att ni INTE vill ha illustrerat. Så det fick bli en bild på dagens goda frulle: en acai bowl på Le Mond. Kändes snällt mot kroppen liksom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Ja. Verkligen! 48 timmar. Minst! Min son kräktes vid något tillfälle en gång på natten, men mådde bra på morgonen så han fick gå till förskolan. Dagen efter var han ensam där; resterande 18 barn låg hemma och kräktes. Skäms på mig! Det gör jag inte om.

    Sara 2014-12-05 09:33:25 http://None
    Svara
  • Så fruktansvärt dåligt gjort att gå utanför dörren dagen efter kräksjuka. Minst 48 timmar som sagt efter sista spyan/diaree. Blir så otroligt arg när folk är så egocentriska och går ut för DE känner sig bättre. Halååååå det smittar ändå! Ointelligent! 🙁

    Emma 2014-12-04 21:54:16 http://None
    Svara
  • Kan bli lite sur på dem som går ut för tidigt efter magsjuka, även om jag förstår att många gör det, är alltid supernoga själv med timmarna efteråt och håller både mina barn och mig själv hemma! 48 timmar är det som gäller, och är det magsjuka med feber är det ännu längre tid egentligen…Arbetar på en förskola och vet hur tokigt det kan bli när en del kommer tillbaka för tidigt! Även om man själv blir lindrigt drabbad kan den man smittar bli väldigt sjuk, slår olika hårt mot olika personer liksom.. Har tidigare haft stor kräkfobi nu är det bättre men magsjuka är en vidrig sjukdom!
    Hoppas ni mår bra nu iallafall!

    Jossa 2014-12-04 20:44:24 http://None
    Svara
  • Ovanstående hade visst redan tänkt min tanke. Du skrev ju för ett tag sedan att ni borde förstått att Iggy hade magsjuka och stannat hemma. Vad hände nu liksom? 🙂 Krya på er!

    MalinW 2014-12-04 18:55:37 http://None
    Svara
  • Krya på er och hoppas att ni mår bättre nu. Tyvärr är det så att man smittar minst 48 h efter sista kräkningen/diarrén och kräksjukan smittar extremt lätt. Det är därför det är så viktigt med god hand hygien och hygien överlag och att man håller sig hemma för att undvika smittspridning. Det sprids ju mycket sånt här nu under vintern tyvärr och ni kommer att märka sen när grodan börjar på förskolan och tar hem en massa skit, vilket oftast beror på att många föräldrar lämnar trots att deras barn är sjuka eller inte håller hemma tillräckligt länge. Gäller både feber, förkylning, influensa mm. Sen min son började på förskolan för över 1 år sedan (han blir 3 år 1/1) så har han inte varit på förskolan en hel vecka pga. av olika sorters sjukdomar. Han är också extra känslig då han har infektionsastma i botten. Det har inneburit många vabb dagar för oss och att vi ibland väljer att hålla hemma/ledigt. Hoppas ni slipper mer magsjuka nu!

    Nathalie 2014-12-04 15:44:46 http://None
    Svara
  • Mycket skit där – men skit är precis vad det är 🙂

    Charlotte 2014-12-04 09:39:30 http://None
    Svara
  • Din stackare!
    Jag måste bara slå ett slag för att vara hemma i minst 48 timmar efter senaste toalettstolskram eller rännsk*ta…
    Det smittar enormt, även efteråt, så vi kan väl hjälpas åt att inte sprida runt skiten till alla som har immunsjukdomar, är gravida eller på annat sätt helst ska slippa skiten.
    Karantän är trist, men ett nödvändigt ont.
    Stor kram och hoppas att du mår bra nu!

    Charlotte 2014-12-04 09:38:53 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!