Overallpremiär!

iggy

I dag tyckte vi att det var dags för den här lilla bebin att få kräla omkring litegrann i sand. Och för att det inte skulle bli en alltför grisig tillställning, så fick det bli overallpremiär.

 

iggy lego wear

Det var första gången någonsin som grodan bar overall. Jag tycker att han gjorde det med den äran. Ser stabilt ut.

 

lego wear

Det var dock en smärre pärs att få på honom overallen. Han AVSKYR när man ska ta på honom kläder. ALLT är HEMSKT, tydligen, när det är dags att sätta på sig klädesplagg.

 

lego wear

Det ålas, vrids, skriks, fäktas, sparkas. You name it, han gör det. Så ofta måste vi vara två för att få på honom grejer, en distraherar och den andra slinker på strumporna snabbtsomfaaaaan liksom. När kläderna väl är på är det dock inga problem. Då e allt hunky dory.

Någon annan som har samma issue med sitt barn? I WonderWeeks står det att bebbarna kan bli extra fussy när det gäller klädespåtagning när de är inne i leaps, men han har varit såhär lääääänge nu. Går det över, tro?

 

niklas malmqvist lego wear

Det ser kanske inte riktigt ut så på den här bilden, men sand är lika skoj för Piggly som unga latinos är för Madonna. He LOVES it.

Overallen gjorde förresten sitt jobb finfint. En varm, torr och nöjd bebis – och inget skit fastnade på materialet, halleluja! Grodans (och våra) favoritjeans kommer från (nåt så otippat) som Lego Wear. Så vi klickade hem en overall från samma märke, 25% rea just nu woop woop! Den hittas här.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Åååå gud vad jag känner igen mig. Blöjbytet är värst. Blir helt tokig. Har dock hittat en lösning för ytterkläderna. Sätter på Klappa Händerna på YouTube och S vänder huvudet och tittar helt fascinerat. Rör inte en fena. Hinner precis stoppa in armar, ben och dra upp blixtlåset innan låten är slut och lill-snörpan är inbylsad. Funkar för oss iaf. En liten fråga har jag. Kör ni både med overall och åkpåse? Tycker ni att det blir för varmt eller helt perfa? Har bara varit mamma i 9 månader och är helt ny på vinterfronten gällande bebis… Tips?

    Hanna 2014-12-02 10:46:58 http://None
    Svara
  • Stor igenkänning 🙂 Snart 10 månader, hatar att klä på sig. Hon blir dessutom heligt förbannad av att ligga på rygg och byta blöja eller klä på sig overall eller kläder. Bara att försöka hitta distraktioner och vara riktigt, riktigt snabb 🙂

    Karin F 2014-11-30 22:21:29 http://None
    Svara
  • Min 13 månaders e oxå helt omöjlig att klä på. Han ålar och fäktas och skriker hysteriskt. Väldigt ofta slutar det med att hela overallen (eller pyjamasen) snurrar ett halvt varv och högerbenet hamnar i vänsterbenet o vice versa (och värst e att min man aldrig märker när han klätt på vår son med en ”twist” på overallen, haha). Väntar på att denna ogilla-att-klä-på-sig perioden ska gå över. Pju.

    Jessica s 2014-11-30 18:18:17 http://None
    Svara
  • Samma här med Sixten 7 månader. Alla sorts kläder men mest med bodys och tröjor.

    Jenny 2014-11-30 16:41:50 http://None
    Svara
  • Det är precis lika med min 14 månaders dotter. Hatar att ta på ytterkläderna men när de väl är på är det frid och fröjd!

    Anna 2014-11-30 09:29:53 http://None
    Svara
  • Precis likadant med min 14 månaders dotter. Hatar att klä på sig ytterkläder men när de väl är på är det frid och fröjd.

    Anna 2014-11-30 09:29:06 http://None
    Svara
  • Precis likadant här med vår 7,5 månaders! Phu!!!

    Anna 2014-11-30 09:11:34 http://None
    Svara
  • Har en snart 4 månaders som är helt omöjlig att klä på, han ligger och flaxar med armar och ben och skriker som om det vore ren tortyr. Hade sett fram emot att klä honom i alla möjliga söta outfits men nja så kul är det kanske inte när det knappt går att få på honom kläder vissa dagar.

    L 2014-11-30 02:12:58 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!