Den motsträvige bebin

iggy wikström malmqvist

Intressant att höra att det var så många av er som också har bebisar som blir tokiga när man ska sätta på dem kläder. Vi är flera som kämpar därute alltså, pust.

Verkar dock inte vara en åldersfas, eftersom era motsträviga kids var alltifrån 4 månader till 13 månader…gaaaahhhh. Hade hoppats på tio kommentarer i stil med ”jaaa, men Iggy är ju 10 månader, så är alla barn tills de är tio månader och två dagar, då blir de medgörliga som attan! Och dessutom extremt gos-sugna!”. Tji fick jag.

 

iggy wikström malmqvist

Att byta blöja är också lite av en teamuppgift för tillfället (såg att flera hade det så också). Det gäller att ha tio leksaker inom räckhåll att drittla med ovanför Iggelinis ansikte. Allt för att distrahera från själva blöjeriet. Rätt bökigt måste jag säga.

Vi satte upp en mobil ovanför skötbordet, superbra idé tyckte vi. Den var APKUL. I två blöjbyten. Sen var det ålning/rullning/fäktning som gällde igen. Och teamwork. Pust alltså.

Förresten – en helt annan grej. Alltså, FINNS det något godare än små bebismagar? Att klappa, pussa, gossa. #addicted

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
  • Åh bebismage är myyysigt men jag ÄLSKAR bebisrumpan. Så rund och god, mjuk och…söt liksom. Ser typ ut som celluliter i sin tjocka utformning. Synd att en inte vågar ha bebisrumpan framme i tid och otid -det kan snabbt förvandlas till något riktigt omysigt 😉

    Karin & Z 2014-12-02 10:33:58 http://None
    Svara
  • Min 11-månaders har precis lagt av att vara sådär vid påklädning/blöjbyte – förutom sista blöjbytet/pajamaspåklädningen innan sängsdags – då VRÅLAR han….supertrött o vill bara ha sin välling!
    Får t.om på han tumvantar med tummen rätt och allt utan tjafs!!

    Ingen aning om det är åldern, en fas eller bara slumpen men det går lite lättare nu iallafall!
    Jag brukar köra TITTA LAMPAN VAR ÄR LAMPAN?? så det kanske är ett hett tips om nu Iggy börjat gilla lampor med!
    Eller så sjunger jag en låt från hans nya älsklingsserie Daniel the Tiger…”if you’re feeling mad and you wanna roar, take a deep breath and count to four….1…2….3….4!” Hehe.

    Li 2014-12-01 20:30:19 http://None
    Svara
  • Min lilla son är 9 månader och tro mig , känns som att det är krig varje gång vi ska klä på oss och byta blöja. Nu har det även blivit så när jag ska mata honom . Uschh. Jag får knappt i honom mat på dagen och han har börjat vakna var tredje timme på natten pga hunger tror vi . Sååå jag förstår 🙂

    mimmi 2014-12-01 13:21:31 http://www.mirellae.vimedbarn.se
    Svara
  • Det som var en mysig stund när ungen låg och jollrade och var allmänt mysig är nu en svettig kamp mellan förälder och barn. Speciellt att smörjas in efter kvällsbadet är fruktansvärt, enligt ungen. Så vi hamnar oftare och oftare på golvet eller i våran säng vid ombyte. Och vi har skaffat Up&go blöjor med förhoppningen att det skulle gå snabbare. Och det gör det. Synd bara att vi fick en bajskatastrof istället med bajs på golvet, på henne, på hennes strumpor och på hennes pappa. Mindre mysiga stunder numera.

    Ida 2014-12-01 10:52:31 http://credereteipsum.wordpress.com
    Svara
  • Min dotter 10,5 månad tycker inte heller om att klä på sej, inte så kul att byta blöja heller för den delen! Har alltid henne i knäet när jag klät hon å börjat hon åla sej eller gnälla så brukar jag sjunga för hon å oftast bli stilla(!) och när de gäller blöjbyte gör jag samma eller så byter jag blöja på hon när hon står å pillar med nått:)

    Veronica 2014-12-01 00:37:29 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!