Test av Lancôme Cils Tint!

lancome cils tint

Okej blogoliner – nu är det dags för ett test! Jag har varit peppad på den här produkten ända sen i somras när den släpptes, men har för mitt liv inte kunnat hitta den. Har letat å letat på allehanda ställen (till och med i olika länder!) utan resultat.

På flygplatsen i Berlin trodde de till och med att jag hade hittat på produkten (typ drömt om den) men att den inte fanns på riktigt. De hade aldrig hört talas om den. Mycket lurigt.

 

lancome cils tint

Men! I helgen hittade jag den äääntliiigen! Det är Lancôme Cils Tint, en ny grej som de hittat på. Det är som en mascara, fast den ska färga fransarna, svärtan ska alltså sitta kvar ett par dagar (fransfärgning light, typ), även efter det att man tvättat bort produkten.

Låter ju himla härligt att vakna upp med svarta fransar utan att behöva gå till en salong, tänker jag.

 

lancome cils tint

Den ser ut och funkar precis som vanlig mascara, men är lite tunnare i konsistensen. Man borstar på den och låter den sitta hela dagen.

Man märker att färgen är starkare än i en vanlig mascara, för får man den på huden (jag kladdar rätt vilt när jag borstar på) så är den lite trixigare än vanligt att få bort med en tops. Den är även lite svårare att få bort på kvällen när man tar av sig sminket. Annars känns den och ser ut precis som en vanlig mascara.

 

lancome cils tint

Såhär ser den ut på – inga konstigheter alltså. Jag gillar iofs att köra två lager för att boosta fransarna litegrann, och det funkar inte så bra med Cils Tint, ett lager blir bäst (annars blir det klumpigt).

Så – vad tycker jag då? Och hörrni – tyvärr måste jag nog säga att jag inte är direkt golvad. Visst, fransarna ÄR mörkare, det är de. Men det är marginellt. Jag hade hoppats att de skulle bli svarta ”överallt”, ni vet typ längst ut på underfransarna där de är alldeles ljusa? Men där är det fortfarande ljust.

Har testat tre dagar i rad, så om det är något som gradvis byggs upp, så borde det ha gjort det nu tycker jag. Liiite mörkare frallor har jag, och jag kände mig nog liiiite fräsigare i morse när jag såg mitt osminkade anlete i spegeln. Men effekten var inte som jag hade hoppats.

Det hade ju varit guld om HELA fransen hade blivit svart, men att det bara höll två eller tre dagar och tvättades bort gradvis. Kalas när man är på semester t ex. Eller bara för att få vara lite fräsigare osminkad. Som en fransfärgning light. Men det här vart lite av en fransfärgning…cola zero, typ.

Så – efter att ha jagat denna hypade produkt måste jag nog besviket råda andra nyfikna att lägga pengar på nåt annat. Som en fransfärgning delux, kostar typ samma. Och håller längre.

Kan passa på att fråga – jag är ett STORT sminkfan och en krämnörd av rang. Så själv älskar jag att läsa sånt här. Men hur är det med er – tycker ni sånt här är kul? Let me know please!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Ååååh nu måste jag bara fråga igen: doppar du ner borsten i hylsan igen innan du kör lager nr 2? Eller bara kör du på med samma?
    Kram igen från sminknörden Anna ☺️

    Anna 2015-02-16 21:21:44 http://None
    Svara
  • Hej fina Vanja,
    Är precis som du ett stort fan av Definicils, går dock tyvärr då och då på andras lovord om andra mascaror, vilket har resulterat i mängder av usla köp som leder till att jag raskt springer och köper min älskling Definicils igen… Den är ju faktiskt nå’t alldeles…
    Men HUR gör du när du målar med din? Böjer du fransarna först? Kör du flera lager? Jag undrar detta för att dina fransar ser ju alltid SMASHING ut!! Kunde vara bra med proffs-tips tänkte jag, så kanske jag kan lägga av med mitt okynnes-köpande..!!
    Kram på dig!❤️

    Anna 2015-02-11 20:07:03 http://None
    Svara
  • Jag såg ett svar av dig till en av dina läsare här ovanför om vilken mascara du använder annars som standard. Hur ser borsten ut på den mascaran? Likadan som borsten på Cils Tint?

    Joy Malou Schubert 2015-01-02 04:14:22 http://nicolinda.blogg.se/
    Svara
  • Det är så himla kul att läsa sånt här, ja! Hands down. Attans vad surt att denna produkt inte gav dig lika mycket extas nu när du provat den som innan. Sånt där har hänt mig också, jag har jagat och kastat mig över diskar för produkter men när man väl använder den så faller hela grejen. It really was too good to be true.. synd! Vart fann du mascaran tillslut egentligen? Vilken butik? Eftersom den var så galet svår att få tag på, weird att Berlin inte greppade namnet.. haha! Jag önskar också att denna mascara hade lyckats färga topparna av ögonfransarna. Det är ju det man vill, rötterna och topparna, inte mitten liksom. Isåfall skulle jag lätt testa den själv.

    Btw. Jag totalälskar ditt ordförråd. Du ska ha en stor eloge för det! Du är så skön att lyssna på och härlig att läsa om. Du är så egen men ändå så himla naturlig!

    Joy Malou Schubert 2015-01-02 04:09:30 http://nicolinda.blogg.se/
    Svara
  • Då undrar jag vad du använder för mascara i vanliga fall?! Kan aldrig lägga två lager utan att det blir en massa fula klumpar!!!

    L 2014-11-25 20:42:37 http://None
    Svara
  • Ja, jättekul med sånna här inlägg!

    Jenny 2014-11-25 19:36:33 http://None
    Svara
  • Jag älskar såna här inlägg, så keep’em coming! Väntar fortfarande spänt på en hårtutorial (video där du lockar håret och visar vilka produkter du använder från början till slut) på hur du får till dina suuperfina lockar dock! Skulle sitta fint till nyår att få lite locktips 😉
    Kram

    Lisa 2014-11-25 17:31:05 http://None
    Svara
  • Tummen upp för sådana här inlägg!!

    Fia 2014-11-25 16:16:01 http://None
    Svara
  • Godt at jeg leste denne (og hos andre), for da klikker jeg ikke hjem den. Virket for godt til å være sant, så da er den nok det! Jeg har derimot kastet meg på trenden og skaffet meg vippeforlengelse – for en drøm! Det er helt utrolig godt å kunne stå opp og bare måtte sminke seg med hudprodukter = mer tid til sårt trengt kaffe 😀

    Norge-Jenny 2014-11-25 15:38:49 http://None
    Svara
  • Jag är likadan så mer sånt!

    Jennie 2014-11-25 15:22:32 http://None
    Svara
  • Jag är din motsats. Jag är totalt ointresserad av krämer och smink, tycker att det är en trååååkig och snårig djungel och dessutom är allt apdyrt.. MEN det är därför jag gillar såna här inlägg. Då slipper jag liksom kuska runt själv och tråkas till döds 😉 Jag har tex satt den ekologiska deo:n på önskelistan, tack för det 🙂 Jag har en tanke om att uppgradera alla (de få) produkter jag använder till giftfria och snälla prylar under 2015, så jag hoppas på fler tips på den fronten 😉
    Kram

    Karin & Z 2014-11-25 14:51:08 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!