Röran invaderar GlamMom-kontoret!

Om ni är sugna på att se nya GlamMom-kontoret (inte så fräsigt – än! Men det kommer BLI världens finaste office när vi är klara!), Niklas i en tiara och Piggly – också i en tiara – så är detta ett toppenklipp. Familjeröran Wikström Malmqvist fortsätter röra till det helt enkelt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Vad kul och se hur ni har det! Tror dock att handyman råkat sätta lådbottnarna i hurtsen upp och ner 😉 kram!

    Matilda 2014-11-19 22:25:23 http://None
    Svara
  • Men Gud så mysigt ni verkar ha det på ert kontor, hör av dig om ni behöver en grym ekonomiassistent

    Mia 2014-11-18 21:39:49 http://None
    Svara
  • Asså ni är ju typ den härligaste familjen jag någonsin stött på! Man blir så,pepp på livet av att följa din blogg! Och sen ni gjorde om kanalen har den blivit megasuperduper bra! Tack för att du alltid peppar en när vardagen är lite trist!
    Lots of love till världens bästa bloggerska och världens härligaste familj❤️❤️

    Alma 2014-11-18 17:32:27 http://None
    Svara
  • Alltså GUD VILKET FINT DISKSTÄLL! Precis min stil, får man fråga vart ni köpt det? 😀
    Förresten beställde jag precis min första beställning från glammom och jag bara älskar era små underbara texter. Till och med bekräftelsemejlet var sådär helyllemysigt. Känns liksom som att man känner dig och allt man läser, läser jag med din peppröst! 😀

    Linnéa 2014-11-18 12:42:48 http://linneapeson.blogg.se
    Svara
  • Så bra! Hade ingen aning om att det här med familjevardagsfilmande var ett fenomen på youtube (i mina ögon är ni först med det haha!). Kollade upp tipset ovan och fastnade inte riktigt för det. Kändes tillgjort med en superproffsig intro o allt. En annan sak jag la märke till var att de förde kameran väldigt ryckigt vilket alltid alltid gör mig superillamående. Och då slog det mig hur duktiga ni är på att hålla stadigt i kameran och inte skifta fokus på typ en halvsekund. Som när du filmade runt på kontoret (som för övrigt är superfint!) – blev inte det minsta yr i knoppen. Så superbra filmat av både dig och Niklas. Tycker ni förtjänar minst hundra miljoners miljarder tittare.

    Sima 2014-11-18 12:02:24 http://None
    Svara
  • Du kommer ju att tycka att jag låter som en galen människa. Men det är jag inte. Eller jo, lite.
    Men du är så himla härlig, man blir så glad och så jävla pepp på livet. Man skulle liksom bara vilja vá med dig. Tur för dig att jag bor i Gbg, annars hade jag hängt på glammom varje dag 😉
    Puss!

    Frida 2014-11-17 15:45:09 http://None
    Svara
  • Jag vet att du säkert fått hundra miljarders med tips på liknande kanaler men jag kan ändå bara inte låta bli att tipsa om sacconejolys på youtube. Världens goaste familj bosatt i england (ursprungligen från irland) som vloggar varje dag och har så gjort i fyra (!!) år. De har en liten pojke som är runt halvåret och en tjej på två drygt (om jag inte minns helt galet). Lapa i dig inspo från dem.. de är riktigt härliga och bjuder på mycket skratt!

    Alice 2014-11-17 14:59:55 http://alvert.se
    Svara
  • Åh vilket feel good-klipp! Skulle gärna vilja jobba på ett så härligt företag!
    Och lilla grodan! Han är så fin i sin tiara

    Carolina 2014-11-17 14:05:47 http://None
    Svara
  • Åh va ni är goa! Dessa klipp är såå bra, rörigt rockar 😉
    Kram på er!

    Amanda 2014-11-17 01:12:56 http://None
    Svara
  • Åh Iggy är ju det sötaste jag sett i sin lilla tiara!! Ni är megamysiga, fortsätt så här för det är helt fantastiska filmer ni får ihop nu när ni har det mysiga familjekonceptet!! Cyberspacekramar!

    Johanna 2014-11-17 01:02:52 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!