Lyxgotte

DSC04223

Lyssna här då vilka vuxenpoäng jag plockar nu: istället för smågodis från ICA har jag knatat till fina lakritsbutiken och köpt med mig riktigt lyxgotte hem. Två sorters chokladöverdragen lakrits. Mmmm… Åsså ett gott glas rött till det, och en Brillat Savarin. Magi.

På tal om lyxgotte – det här är också ett område som jag och Niklas är diametrala motsatser på. Min godispåse är uteslutande svart och brun. Mest svart. Hans? Givetvis regnbågsfärgad. Men vi gillar varann ändå.

Hur är ni och era partners – lika som bär eller varandras motsatser? Eller nånting mittemellan?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
  • Jag äääälskar saltlakrits…och det bästa är att blanda en salt godis med en sur. Dock är min sambo en surälskare så han stjäl alla mina sura godisar som är nogrannt planerade till olika salta godisar. Älskar han ändå men ibland vill jag bara lämna bort han en stund (kan tilläggas att jag är i vecka 21 nu och man bråkar inte med en gravid kvinnas godis 🙂 ).

    Rebecka 2014-11-21 00:01:02 http://None
    Svara
  • Vi är nog varandras motpoler. På alla sätt. Vi kommer från två helt skilda världar. Men jag tror det kan vara bra ändå. För vi ger varandra utrymme att vara olika. Han får gå ut och festa med sina vänner – och jag får sitta hemma i mjukiskläder och äta godis om jag vill det. Vi kommer inte alltid överens.. det är faktiskt ganska ofta vi inte kommer överens. Om vad vi ska äta för middag, vad vi ska ha för lampa i hallen – bara att komma överens om vilken färg på tapeter vi skulle ha inne i sovrummet tog över _två_ års tid. Men trots det hade jag aldrig bytt ut honom för någon annan som var mer lik mig. För jag vet att vi alltid (på ett eller annat sätt) når fram till målet.

    …och nu när jag ändå skrivit en rad här (för första gången) så passar jag på att tacka för en otroligt fin blogg som inspirerar mig varje gång jag läser den – och som kanske framförallt, gör mig jätteglad. Tack för att du finns och sprider sån glädje!

    Edith 2014-11-16 17:08:55 http://None
    Svara
  • vilket härligt myseri!
    Jag och min sambo är rätt lika, men samtidigt olika, haha
    Jag är nog mer en saltälskare, typ chips, medan han springer till Hemmakväll titt som tätt och köper all världens olika sorters godis 😀 Har nog aldrig sett röken av så mycket godis som jag gjort sen jag flyttat ihop med honom, haha!
    men står där en godisskål på soffbordet, vem tusan kan hålla sig? Frosseri 🙂

    Mia 2014-11-16 14:12:00 http://None
    Svara
  • Vi gillar godis. Ja så kan man säga utan att överdriva. På vårt bröllop pratade prästen om konsten att dela på godis i en och samma påse hahahaha. Prästen är iofs en vän till oss och han vet vilka groteska mängder som slinker ner hemma hos oss. Dock aldrig saltlakrits! Vi serverade givetvis godis till alla bröllopsgäster när dom anlände. En lite cellofanpåse att fylla med choklad och rosa godisar i. Mycket uppskattat. Kontentan är alltså att vi Äääälskar godis, dessutom samma godisar så vi köper ohyggligt mycket … oops!

    Malin G 2014-11-16 00:02:57 http://None
    Svara
  • Vi är totala motsatser! Han gillar ju inte en godis den token! Men jag gillar honom ändå. Jag gillar ju iofs inte heller godis så mycket med sedan jag blev gravid och fick barn så är typ sockret mitt överlevnadselixsir;)

    Mikaela 2014-11-15 23:24:24 http://mikkalainen.wordpress.com/
    Svara
  • Jag ääälskar verkligen choklad och gillar även lösgodis, sambon däremot gillar inte söta saker så mycket men älskar chips. 🙂

    L 2014-11-15 23:17:14 http://None
    Svara
  • Åh Vanja! 😀 Dumpa Niklas och bli tillsammans med mig så kan vi sitta i varsitt hörn av lägenheten och äta chokladöverdragen lakrits (jag lever för saltlakrits) och kolla serier och blunda för alla fester vi missar! Jag är så himla likadan och kan få dåligt samvete för att jag sitter hemma fre+lör och inte är ute på krogen som man ”bör” i min ålder (är 21 hehe). Meen sålänge man är lycklig så 😉

    Anna 2014-11-15 23:13:51 http://None
    Svara
  • Åh la la vad gott! 😀

    ♥ Sojka ♥ 2014-11-15 22:42:24 http://sojka.nu
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!