En lördag – två kvällar

DSC04213

Jag och Niklas har mycket gemensamt och är väldigt lika på många sätt. Men vi är också sjukt olika. Och i kväll märks det. Bilden ovan visar våra outfits för kvällen. Niklas är just nu fräsigt uppklädd och röjer loss på 25-årsfest med flärdfullt tema. Och jag sitter med tända ljus, ett glas vin och lyxgotte i soffan – i mjukisar.

 

DSC04216

Jag är (förmodligen) världens tråkigaste mänska, men får jag välja mellan fest och hemmakväll så väljer jag hemmakväll elva gånger av tio. Sorryborry alla ni som eventuellt trodde att jag var en crazy bananas partyprinsessa. Hade lite mer såna tendenser förr i tiden (oj nu lät jag gammal), men i dag får jag leta långt långt inne i själen för att bli pepp på fest.

Jag ÄLSKAR att bara få…vara. Allrahelst komplett allena, har nämligen alltid haft eremittendenser. Jag trivs helt enkelt så jäkla bra i mitt eget sällskap. He he.

Men då är det ju finfint att man kan dela upp sig. Niklas får partaja och jag får en eremitkväll. Win/win liksom.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Vi är lite likadana vi, jag har absolut eremittendenser och har alltid älskat när min man är borta en kväll så jag kan bädda ner mig framför Kardashians med massa gotta. Sen jag blev gravid hatar jag dock det och min tidigare supersociala make föredrar att vara hemma med mig och sträcktitta på någon serie 🙂

    Lena 2014-11-16 11:28:26 http://lemuren.spotlife.se
    Svara
  • Åh, du är så rackarns härlig Vanja. Du är ju långt ifrån en person man uppfattar som eremit. SÅ mycket du ger av din glädje, värme, inspiration, tips mm till andra. Men så gillar du också ensamhet. Tycker det är en kalashärlig kombination och jag känner själv igen mig i den. Tänker själv att man kanske behöver sin ensamhet för att samla och sortera alla de där intrycken/tankarna/idéerna/inspirationen för att sedan kunna förmedla dem i full kraft. Och vilken kraft och glädje det blir för andra sen

    Sofia 2014-11-16 01:19:13 http://None
    Svara
  • Jag är likadan. Trivs oftast bäst själv i soffan efter att våran lillskrutt har somnat. Senast ikväll frågade jag min pojkvän om inte han ville spela sina dataspel så jag kunde få kolla själv på tv. Haha! Och det är inte så att jag tycker illa om hans sällskap tvärtom! Men som du säger är det skönt att vara med sig själv ibland.

    Ida 2014-11-15 23:12:36 http://credereteipsum.wordpress.com
    Svara
  • Tycker oxå det är fantastiskt skönt att bara vara hemma. Min man är även han en riktig hemma e bäst kille, så där är vi lika men ack så olika på många punkter…men det tror jag bara är bra ibland, ger en viss dynamik i förhållandet, hehe:) Och jag trivs precis som du väldigt bra i mitt eget sällskap! Underbart och nödvändigt med kvällar hemma helt allena emellanåt! Ha en mysig kväll!!

    Fia 2014-11-15 22:47:51 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!