Frulle&sex

DSC03969

Jag är ju pinsamt mycket bloggerska formulär 1A när jag puttar upp alla dessa frullebilder, men jag kan liksom inte låta bli. ÄLSKAR frukost, och jag blir så jäkla glad själv när jag ser härliga frullar, så därför kan jag bara inte lägga band på mig när nåt morgongöttigt dukas fram. Då åker kameran upp ur väskan asap!

Denna fantastiska frulle intogs i går på en av våra avvisar som ni nog känner till vid det här laget; Café En Halv Trappa Ner. Som vanligt var det löjligt gott. Deras hemgjorda granola med pistagenötter är ljuvlig. I kombination med ekologisk hjortronsylt och turkisk yoghurt = frullehimlen.

 

DSC03967

Nåväl, det var faktiskt inte min smarriga frulle jag ville säga nåt om. Nä, jag ville bara säga ett stort TACK till alla ni fina blogoliner som delade med er under ”Sex efter Bebis”-inlägget! Så himla kul att det var så många som berättade sina stories.

Det är ju ett laddat ämne så det är inte helt lätt. Men ni gjorde det! Heja! Och era kommentarer innebar att det istället för ett blogginlägg (mitt) blev hela 55 stycken inlägg – alla med olika saker att förmedla. LOVE IT! Ni e bäst!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!