Första avsnittet – ursäkta röran!

Okej, här har ni nu det första avsnittet på vår fräsiga familjekanal! Vi filmade det i går, och det blev lite lurigt å rörigt (och sjukt mycket pussar på Iggy – jag är ju inte klok märker jag, stackars barn).

Men vi lovar att bli bättre! Alla tips på hur vi ska få till det på bästa sätt emottages med största tacksamhet!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
32kommentarer
  • Kunde inte svara där uppe, så jag skriver en ny kommentar 🙂
    Jag har övat på redigering några månader, men jag sliter mig fortfarande i håret ibland haha. Inte super lätt 🙂
    Men ert är ju jätte bra också – både vloggen och bloggen 🙂

    Carolina 2014-11-13 22:30:52 http://lillahell.blogg.se
    Svara
  • Superfint avsnitt! Kommer följa nya familjekanalen med spänning. Älskar att se ställena ni hänger på så mer sånt om det är möjligt. =) Behöver inte vara just caffeer utan ställen överlag i Stockholm är ju kul för folk att se gissar jag. Dels för dom, som likt mig, bor här och vill hitta nya a-la-Vanja-fina ställen och dels för dom som bor utanför stan men gärna vill besöka fina staden Stockholm.

    Håller inte med ovanstående om att era tidigare klipp var på gränsen till för mycket – tycker du var jätteduktig som klippte allt själv (har en kompis som är klippare så vet om att det inte är det enklaste) och dessutom hittade lämpliga musiksnuttar som ackompanjerade filmen på helt rätt ställen. Tyckte det var kul att se din kreativa sida komma fram också med andra ord! =) Men förstår att det blev för mycket för dig/er att fixa och jag ser hellre av många oredigerade klipp än få fixade. Så tummen upp för familjekanalen och fler antal klipp i veckan.

    Det roligaste i det här klippet var förresten när Iggy och Niklas skrek samtidigt, haha så himla kul. Barn blir alltid så konfunderade när vuxna härmar dem. I deras ögon är det ju de som ska härma, inte tvärtom. Överlag är det mysigt att se Niklas o Iggy action men det beror nog bara på att jag är svag för när pappor är fina mot sina barn och verkligen ger dem uppmärksamhet. Tycker också (är lite allergisk mot en massa tyckande hit och dit men blir så när man ger feedback) att stackars Niklas bör få en break och komma in i sin roll som ”kamera-pappa” i sin egna takt. Kan tänka mig att det inte är världens lättaste grej att vara sig själv framför kameran och det är något som alla tittare förstår också, dvs att han med störta sannolikhet är mindre sluten i verkligheten så det är inget som du behöver känna någon stress över Vanja. =) Nu vet jag inte om du gör det men ville ändå bara komma till Niklas försvar här och påtala om att de flesta nog förstår honom.

    Ser fram emot nästa klipp och tack för att ni delar med er. Ni är superhärliga!

    PS. Nu har jag och sambon besökt Cultur förresten och tack som faaaan för tipset. Så dödligt gott. Vi äter inte kollisar vanligtvis (eller har minimerat det snarare) men jag gick helt bananas därinne med alla pommes, surdegsbrödet (gudomligt, prova om du inte gjort det ännu) och risotton (oh my god den risotton…). Det roliga var att när vi satt därinne så frågade sambon vem det var som hade tipsat mig om det varpå jag, med en viss självklarhet i rösten, svarade ”Jag har ju sagt det, det var Vanja. Hon som tipsade om Greasy också” och han satt och funderade på vem Vanja är i säkert fem minuter innan han osäkert säger ”Men vaddå, vi känner väl ingen Vanja?” haha Då fick jag förklara den nya typen av vänskap, cybervänskap, för honom och fick en undrande blick tillbaka. Nu måste jag umgås lite med mina fysiska vänner snart så han inte tror att jag har gått och blivit koko. Kram! DS

    Sima 2014-11-12 14:57:08 http://None
    Svara
  • Megamysigt! Tummen upp.
    Hööög igenkänningsfaktor när det blir så där spontantigt ruffigt ärligt!

    Fanny 2014-11-12 14:40:00 http://None
    Svara
  • Mycker roligt att se! 🙂 gillade speciellt biten i slutet där man får se er alla tre samtidigt! Roligt att du ”vågar” säga till Niklas att slappna av och inte vara så allvarlig, haha. Hoppas på att näsa klipp kommer upp snart 🙂

    Christel 2014-11-12 11:19:39 http://None
    Svara
  • Jag undrar bara hur ofta ni kommer lägga upp videos, är det en per dag eller två i veckan?

    Maja 2014-11-11 21:48:09 http://None
    Svara
  • Ni är så härliga!

    Jenny 2014-11-11 21:07:40 http://None
    Svara
  • Gillar! Härligt också att få se Niklas mer framför kameran.

    Johanna 2014-11-11 21:01:26 http://morgonstunder.com
    Svara
  • Superkul klipp! Var inte alls för långt utan var lagom, det blev klart bättre videos när det nu blev mer spontant. Även om de förra var bra så vart dessa bra på ett annat sätt.
    Kram på er godingar!

    Amanda 2014-11-11 19:35:49 http://None
    Svara
  • Hej. Skrev precis till dig här, men de verkar inte funka 🙂 skrev iaf att jag gillade er nya grej på YT.

    Sen att jag lagt upp första grejen på vår lista ”One Hell Of A Baby – A Journey On Wheels”. Och det tog LÅNG tid att hitta de jag letade efter på YT 🙂 Tack för att du påminde mig om google.

    Carolina 2014-11-11 17:00:30 http://lillahell.blogg.se
    Svara
  • Gillar det massor! Mina barn också (6 och 8 år). Roligt, mysigt och så undrar vi huuuur många ggr man kan pussa sin bebis?!

    Åsa 2014-11-11 16:54:55 http://None
    Svara
  • Jättemysigt avsnitt! 😀

    My 2014-11-11 16:32:57 http://None
    Svara
  • Äääälskar er! Hahah

    Amanda 2014-11-11 15:52:07 http://None
    Svara
  • Super bra så tummen upp

    Jennie 2014-11-11 13:52:06 http://None
    Svara
  • Superbra! Heja vad kul och mysigt att se. Älskar att det är ännu mer reality. Om jag ska ge ett tips så tycker jag dock att det är väldigt kul och intressant när du Vanja gör ”utläggningar” kring ämnen i klippen. Så man kanske skulle kunna få med detta lite mer men på ett inte lika putsat sätt? Och i mer dialog med Niklas? Älskar som sagt idén om familjen mer delaktig men älskar också dina kloka resonemang. Klippet när ni skulle gå och rösta tyckte jag var en bra kombo av detta. Då förde du och Niklas dialog kring varför ni skulle rösta som ni gjorde och hela la familia var mer involverad :).
    Vet inte om detta är svårt att få till men tycker bara att både du och Niklas verkar ha så vettiga tankar. Sen måste det inte vara så superseriösa ämnen som politik ni delar med er av. Kan vara vilket vardagligt ting som helst egentligen 🙂 Hoppas ni förstår någotsånär vad jag menade med detta. Kram

    Sofia 2014-11-11 12:29:26 http://None
    Svara
  • Jag älskade det! Jättekul att få se ännu mer! världens gulligaste bebis dessutom

    vera 2014-11-11 10:28:29 http://None
    Svara
  • Jag gillar det!! Mycket roligare att se detta än tidigare när det lätt kunde kännas lite för arbetat/tillrättalagt. Det här nya var super 🙂 Tummen upp för Wikström/Malmqvist!

    Carro 2014-11-11 09:35:24 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!