Hej Bebis-avsnittet!

Jag å la familia var ju å hälsade på Kajsa Stina förra veckan när hon hade releasefest för sin webbteveserie Hej Bebis som hittas på Expressen.se. Passade på att filma lite så att ni skulle få följa med, och nu finns avsnittet uppe. Hoppas ni gillar!

Jag fick ju äran att vara med i program nr 2 som finns uppe nu på Hej Bebis-sajten. Har inte hunnit se det själv än (eeehhhh kan dygnet få fler timmar tack snälla snälla?!), men tänkte kolla in det i kväll. Lägger upp det då i el bloggo såklart.

För er som vill kolla in Hej Bebis redan nu, så hittas sajten här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Trevligt avsnitt! Jag spanade in ett av KajsaStinas avsnitt också på Expressen, kul! Era avsnitt är precis vad man hinner med nuförtiden i TV-väg. Keep them coming! Eller nu är jag inte helt sanningsenlig, vi brukar faktiskt titta på Twin Peaks på HBO play också, när Lily har lagt sig. Jag såg aldrig det när det gick. Det är rätt bra, faktiskt. Än så länge. Men hon som spelade Laura är en himla kass skådis, alltså. Och dessa dvärgar? Och hon som pratar med sitt vedträ? Hmm.

    Helena / Bara en kaka till 2014-11-04 22:33:35 http://www.baraenkakatill.se
    Svara
  • Hej Vanja! Jag tänkte svar på ”Vilka är ni?”-inlägget lite försent. Bättre sent än aldrig!

    Jag är 25 år och bor i Uppsala tillsammans med min fästman. Han friade till mig i somras på en av Europas vackraste öar, Bornholm. Och vi har nu flyttat till hus tillsammans. Vi bor här tillsammans med våra två katter, Kattis och Skrållan. Ingen bebis än men det kommer när tiden är inne.

    Jag började läsa din blogg när jag fick upp ögonen för ditt fräscha jag när du var med i ”Gravid vecka för vecka”. Jag njuter av att kika in hos er och läsa om er lilla entreprenörsfamilj. Du ger mig en pigghets-boost och inspirerar mig varje gång!

    Det var det. Ha det så bra och heja heja er! 🙂

    Linnéa 2014-11-03 21:02:49 http://None
    Svara
  • Härligt med ditt avsnitt! Fint att se morsorna så piffade. Min vecka startade inte på det mest roliga vis (eftersom jag inte har någon blogg som du skrev i min kommentar tidigare så delar jag med mig av mitt FB inlägg från morgonen)…. SLUT PÅ HÖSTLOV!
    Så välkommen vecka 45 och åter vardag. Den minsta individen i familjen, lillebror, käkade hela natten vilket efterlämnade en hålögd mor och en nerkissad säng. Vilken härlig start på måndagsmorgonen! Men sen vart förstås morgonen bättre när familjens äldsta solstråle väcktes tänker ni? Tänk så fel ni har. Solstrålen har bytts ut mot en stundtals mycket tvär 6-åring som förhandlar om allt. Så denna morgon hade han sittstrejk i föräldrarnas säng. Jo, det lät ungefär såhär: JAG VÄGRAR GÅ HÄRIFRÅN, DU SKA SÄGA ATT JAG ÄR SJUK SÅ JAG FÅR VARA HEMMA!! För att vidare övertyga den hålögda modern så hostade han henne lagomt i ansiktet för att verkligen övertyga om sin sak. Nåja, den kampen vann mamman och pojken intog frukosten i frid och ro. Efter en stund fann mamman pojken återigen nedkrupen i sängen, denna gång i föräldrarnas säng.
    -JAG FRYSER! Finns det ingen värme i det här huset!!???!! (Jo tack det finns det, men fjärrvärme är inte gratis lilla vän tänker den trötta mamman som också arbetar som ekonomichef i familjen).
    Efter hårda förhandlingar där kläder tillslut togs på liggandes i sängen så fick den stora solstrålen äntligen kläder på sig. 
    Vad gör då lillebror undrar ni… Jo, han skrek i högan sky av trötthet (jo tack, trötthet finns det fler som lider av i familjen). För att göra saken lite bättre så ska snälla solstrålen a.k.a storebror trösta lillebror. Dock uppskattar inte lillebror kramar så hårda så att en grizzlybjörn skulle framstå som mjuk i labbarna. Gråten från lillebror eskalerar, storebror vägrar nu klä på sig ytterkläderna och den arma modern höll på att glömma något viktigt. Jaha, även denna morgon höll hon på att lämna hemmet i morgonrocken. 
    Lugnet lägger sig i bilen. Lillebror somnar, solstrålen börjar spricka upp och mamman har faktiskt fått på sig kläder. Solstrålen lämnas av vid skolan. Vid backen där alla äldre barn står och hänger ställer sig den lilla 6-åringen. Han ser glad ut. Han skickar miljoner slängpussar till sin mamman. Mamman som är både trött och blödig gråter lite ner hon ser honom springa iväg vinkandes. 
    Den här tiden är inte för evigt. Fina Fina killar. Ni är det bästa som har hänt er hålögda, gråhåriga och trötta mor

    Malin G 2014-11-03 19:34:25 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!