Allhelgona

DSC03362

Hoppas ni alla har haft en riktigt härlig Allhelgonahelg! I går åt vi en fantastiskt smarrig älgsteksmiddag hemma hos Niklas mamma. Iggys kusin Ruben var där också, och två av Niklas syskon. Väldigt mysigt.

Den här megasmarriga äppelkakan med mandeltäcke åt vi till efterrätt. Själva älgsteksmiddagen glömde jag plåta. Var liksom för upptagen med att…äta. Den var bara för rackarns god. Niklas familj är extremt matintresserad, så varje gång man är där å käkar bjussar Iggys farmor på nåt galet gott och vällagat. Väldigt lyxigt.

 

Det var en mysig kväll med god mat, och sen kollade vi på Så Mycket Bättre tillsammans. Har inte sett ett enda avsnitt i år. Hinner bara med några utvalda program, så då gäller det att prioritera. (Vilket i vårt fall innebär Paradise Hotel och Big Brother he he he… #HejaGrisTV)

Men som vanligt var det sevärt. Orups version av Amanda Jenssens ”Illusionist” var…magisk tycker jag. Riktig hitvarning på den. Men alla var bra.

ÄLSKAR att Carola är med i är – hennes program MÅSTE jag se! Hon är ju så rackarns rolig. Larger than life, liksom.

Minns när jag gick i högstadiet och körade bakom henne i nåt teveprogram. När vi repade så…sveeepte hon liksom in i lokalen, gjorde sin grej (tokproffsigt å felfritt såklart) och liksom sveeeeeepte ut igen. Energin när hon kom in i rummet gick upp ungefär en triljard megawatt. Det finns inget med den kvinnan som är lagom. Det gillar jag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Alltså, nu älskar jag er ännu mer (efter att fått veta att även ni kollar ”skittv”) <3 Bästa paret!

    Klara 2014-11-05 20:40:58 http://None
    Svara
  • Håller med att Orups tolkning var magisk! Superbra tolkning 🙂

    Cissi 2014-11-03 18:41:46 http://None
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!